No SSO cookie

VIDEO: 50 de ani de raliuri in 90 de minute

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: 50 de ani de raliuri in 90 de minute
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Helmut Deimel a condensat 50 de ani de raliuri intr-un lung-metraj de 90 de minute dedicat tuturor iubitorlor acestui sport.

 
 
Pentru a savura acest video, care este un lung-metraj, pentru ca are 90 de minute, trebuie sa fii cu adevarat un impatimit al sporturilor auto. 50 de ani de intreceri sportive auto, in speta raliuri, condensate in 90 de minute, reprezinta o buna varianta de a va petrece seara, alaturi de Masini.ro.
Vom parcurge impreuna perioada idlica a raliurilor, cand portanta era doar un simplu deziderat, iar numarul cailor puetre i-ar face pana si pe elevii scolilor de soferi de astazi sa rada, pana la epoca actuala, cand intreg romantismul a disparut, totul fiind inlocuit de cifre, iar pilotul ese trecut in planul secund.





                                       Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2123 :: 22.11MB