No SSO cookie

VIDEO: Liniute cu masini de peste 1000 CP in cadrul unui eveniment din Moscova

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Liniute cu masini de peste 1000 CP in cadrul unui eveniment din Moscova
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va invitam sa urmariti niste curse interesante, intre niste adevarati bolizi. Caii putere sunt cei ce dicteaza totul in cadrul acestor materiale video. Daca sunteti curiosi sa vedeti despre ce e vorba, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Evenimentul a avut loc in Rusia si se numeste Unlimited 500+. Toate modelele de aici sunt modificate, iar unele depasesc chiar si performantele unor masini care costa peste un milion de euro.
Performanta e la ordinea zilei in cadrul evenimentului Unlimited 500+.
In primul material video veti avea ocazia sa vedeti un Porsche 911 Turbo cu 950 cai putere, un Jeep Grand Cherokee SRT-8 cu 1100 cai putere, un Volkswagen Tuareg cu 1200 cai putere si inca un Grand Cherokee cu 1200 cai putere.
In al doilea material video veti avea ocazia sa vedeti un Ferrari California de 560 cai putere, un Bentley Continental GT cu 600 cai putere sub capota, din nou un Grand Cherokee de 1100 cai putere, un Chrysler 300C SRT-8 cu 950 cai putere si un Nissan GT-R cu 700 cai putere.
Sa inceapa cursa !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2878 :: 22.18MB