No SSO cookie

Lewis Hamilton a comandat un Pagani Zonda de 760 CP

voteaza
(0/ 0)
Lewis Hamilton a comandat un Pagani Zonda de 760 CP
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Celebrul pilot de Formula 1, Lewis Hamilton, tocmai si-a comandat un Pagani Zonda mai special. Acesta va avea doua caracteristici ce ii vor oferi unicitate. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

De-a lungul timpului s-au construit diverse modele la comanda. Acum, se pare ca intra si Lewis Hamilton in randul celor ce vor avea un Pagani Zonda facut la comanda.
Campionul de Formula 1 din 2008 a comandat din cate se pare un Zonda cu 760 de cai putere. O versiune asemanatoare cu 760 RS.
Ce a mai cerut Lewis Hamilton? Ei bine, doreste o cutie de viteze manuala. Nu e ceva neobisnuit avand in vedere ca la "locul de munca" schimba vitezele cam des.
Pe langa acest viitor Zonda, Hamilton mai detine si un model rar McLaren, F1 LM. Acesta a fost oferit cadou in momentul castigarii campionatului mondial. De asemenea, mai exista zvonuri cum ca ar avea si un MP4-12C. Interesante masini, nu?

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de Corvin_de_Hunedoara

Prietene, in primul rand ca "mai special" nu este un grad de comparatie pentru "special". Grad de comparatie era daca se scria "foarte special", "extrem de special", etc. In al doilea rand, padelele sunt pentru schimbarea vitezelor de mers inainte. Pentru marsarier nu stiu sa se fi inventat inca padele ;) Asa ca, haterim, dar cand avem cu ce ;) O zi buna!

scris de Virgil_28667

In primul rand ca "special" nu are grad de comparatie. Revenind la stire se pare ca si-a cumparat masina cu o cutie manuala pentru ca si-a dat seama ca in lumea reala e cam greu de parcat o masina cu o cutie secventiala cu padele.Iar daca vrea sa mearga cu masina tare cred ca se descurca si cu o cutie manuala.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3876 :: 17.79MB