No SSO cookie
Mitsubishi ASX Black Edition
Noutati-auto

A venit timpul sa scoata si cei de la Mitsubishi o versiune Black Edition. Doar nu ii lasam doar pe cei de la Porsche ori Mercedes-Benz sa se bucure de asta.

Imagini (0) Data: 11 November 2011 Comentarii (2)

Tokyo Preview: Mitsubishi Mirage
Noutati-auto

Mitsubishi Mirage si PX-MiEV se pregatesc de prezentare la Salonul Auto de la Tokyo

Imagini (36) Data: 10 November 2011 Comentarii (2)

Mitsubishi Evo Lancer hibrid diesel
Noutati-auto

Presedintele Mitsubishi confirma ca urmatorul Evo Lancer hibrid ar putea avea motor diesel

Imagini (0) Data: 23 October 2011 Comentarii (1)

Mitsubishi vinde Infiniti M cu alta denumire
Noutati-auto

In baza intelegerii dintre cei doi producatori japonezi, Mitsubishi va vinde sedanul Infiniti M, sub o denumire pe care nu o stim inca.

Imagini (5) Data: 23 September 2011 Comentarii (0)

Crestere de 9% a vanzarilor Mitsubishi in 2011
Noutati-auto

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a anuntat previziunile financiare pentru anul fiscal 2011, ce se va incheia in luna martie 2012. In ciuda conditiilor vitrege de pe piata financiara si a efectelor cutremurului din luna martie, japonezii se asteapta sa inregistreze o crestere destul de importanta fata de anul fiscal 2010. 

Imagini (0) Data: 13 June 2011 Comentarii (0)

Mitsubishi i EV va costa sub 30.000 de dolari in Statele Unite
Noutati-auto

Mitsubishi Motors North America a anuntat ca pretul de pornire al modelului full-electric i EV va fi de doar 27.990 dolari, suma la care se adauga taxele de transport. Astfel, atunci cand modelul va fi pus in vanzare, in doua jumatate a acestui an, i EV va fi cel mai ieftin vehicul electric disponibil in Statele Unite.

Imagini (1) Data: 23 April 2011 Comentarii (0)

Viitorul Mitsubishi Lancer Evolution va fi hibrid
Noutati-auto

Presa auto internationala a fost in continua miscare in ultimele zile. Cauza principala a fost declaratia oficialilor Mitsubishi cu privire la noul Lancer Evo. Cu toate ca initial se credea ca se va renunta la puternicul Evo, se pare ca scoaterea modelului de performanta din productie a fost exagerata.

Imagini (1) Data: 7 March 2011 Comentarii (0)

GENEVA LIVE: Mitsubishi Global Small Concept
Noutati-auto

Noul Mitsubishi Global Small Concept a fost prezentat in premiera mondiala la Geneva. Noul model compact va inlocui actualul Colt si va fi realizat la noua fabrica din Thailanda. Japonezii doresc ca noul Colt sa devina un model global pentru a reduce costurile de dezvoltare si pentru a oferi un model mai accesibil.

Imagini (18) Data: 2 March 2011 Comentarii (0)

Iata noul model compact Mitsubishi!
Noutati-auto

Mitsubishi a lansat prima imagine cu noul model compact. Acesta va fi un model global si va fi lansat pe principalele piete din lume. Noul model va intra in productie in 2012 la fabrica Mitsubishi din Thailanda.

Imagini (1) Data: 19 January 2011 Comentarii (0)

Mitsubishi lucreaza la un nou model compact
Noutati-auto

Mitsubishi a lansat primele schite cu noul model compact. Acesta va fi un model global si va fi produs la noua fabrica din Thailanda. Deocamdata nu se stie daca va inlocui actualul Colt sau daca va fi un model de sine statator.

Imagini (2) Data: 13 December 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2285 :: 18.84MB