No SSO cookie

Mitsubishi vinde Infiniti M cu alta denumire

voteaza
(0/ 0)
Mitsubishi vinde Infiniti M cu alta denumire
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In baza intelegerii dintre cei doi producatori japonezi, Mitsubishi va vinde sedanul Infiniti M, sub o denumire pe care nu o stim inca.

 
 

Mitsubishi are o gama larga de vehicule, dar ii lipseste un model emblema, deoarece a oprit productia modelului Diamante in 2005. Acest lucru  se va schimba in curand.

Astazi, producatorul a anuntat, ca parte a acordului de cooperare semnat cu Grupul Nissan in decembrie 2010, ca va incepe sa vanda din vara viitoare un model, care in restul lumii este cunoscut sub numele de Infiniti M.

Chiar daca cei de la Mitsubishi au inceput dezvoltarea unui succesor al modelului Diamante, problemele economice ale companiei au oprit proiectul.

Conform Mitsubishi, sedanul de lux  va fi vandut doar in Japonia si nu există planuri de a exporta masina  pe alte piete. Producatorul japonez nu a fost dezvaluit inca denumirea pe care o va da sedanului.

Cooperarea dintre cele doua companii se extinde dincolo de sedan M.  Mitsubishi a fost deja de acord sa vanda Nissan NV200 in timp ce Nissan va vinde  Minicab i-MiEV.

Cei doi producatori auto japonezi colaboreaza, de asemenea, si pentru dezvoltarea de masini mici pentru  piata lor de origine.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3382 :: 22.12MB