No SSO cookie

Mitsubishi lucreaza la un nou model compact

voteaza
(0/ 0)
Mitsubishi lucreaza la un nou model compact
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mitsubishi a lansat primele schite cu noul model compact. Acesta va fi un model global si va fi produs la noua fabrica din Thailanda. Deocamdata nu se stie daca va inlocui actualul Colt sau daca va fi un model de sine statator.

 
 
Fabrica din Thailanda va fi prima fabrica noua construita de Mitsubishi in ultimii 16 ani. Aceasta va avea o capacitate de 150.000 de unitati, iar din 2013 ar putea fi extinsa la 200.000 de unitati. Deocamdata informatiile cu privire la noul model sunt putine.

Noul model compact Mitsubishi va fi un model low-cost si va fi comercializat ininitial in tarile in curs de dezvoltare si in Japonia. Pretul va fi de aproximativ 9.500 de euro, dar Mitsubishi nu a oferit informatii cu privire la modelul european. Noua compacta ar putea inlocui actual Colt si sa fie comercializata ca si o masina globala pentru a reduce din costul de dezvoltare.

Noul model va debuta oficial in martie 2011 la Salonul Auto de la Paris. Propulsoarele disponibile la lansare vor fi cel mai probabil cele de 1.0 litri si 1.2 litri pe benzina. Platforma folosita va fi una complet noua, Mitsubishi dorind sa devina mai competitivi in segmentul compact, segment dominat momentan de Toyota Yaris, Opel Corsa si Ford Fiesta.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1543 :: 17.78MB