No SSO cookie

Mitsubishi ASX Black Edition

voteaza
(0/ 0)
Mitsubishi ASX Black Edition
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

A venit timpul sa scoata si cei de la Mitsubishi o versiune Black Edition. Doar nu ii lasam doar pe cei de la Porsche ori Mercedes-Benz sa se bucure de asta.

 
 

Porsche are Black Special Edition, Mercedes-Benz are, chiar si Mazda ori Holden. Acum e timpul sa aiba si cei de la Mitsubishi o astfel de editie.
Problema e ca aceasta editie va fi comercializata doar in Marea Britanie, dar totusi, macar au si cei de la Mitsubishi aceasta versiune.
ASX Black Edition este cea mai noua aparitie a celor de la Mitsubishi pe piata din Marea Britanie iar oamenii pot sa comande deja crossoverul.
Ce aduce nou aceasta versiune?
Un kit negru, jante din aliaj de 17 inch, spoiler, oglinzi, faruri de ceata iar pe interior avem o tapiterie de piele cu insertii din fibra de carbon.
Echipamentul standard include un sistem de navigatie Kenwood si o camera care sa va ajute la parcare.
Cumparatorii pot alege intre doua versiuni de motorizare. Prima versiune e de 1.6 litri cu o cutie de viteze manuala (5 trepte). A doua versiune e de 1.8 litri, turbodiesel cu transmisie manuala (6 trepte). Pe partea de tractiune puteti alege intre FWD sau AWD.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de carmenflorin

o masina frumusica, dar nu pot spune mai mult

scris de sims

o masina interesanta sa vedem cat succes va avea la public

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1445 :: 17.78MB