No SSO cookie

Viitorul Mitsubishi Lancer Evolution va fi hibrid

voteaza
(0/ 0)
Viitorul Mitsubishi Lancer Evolution va fi hibrid
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Presa auto internationala a fost in continua miscare in ultimele zile. Cauza principala a fost declaratia oficialilor Mitsubishi cu privire la noul Lancer Evo. Cu toate ca initial se credea ca se va renunta la puternicul Evo, se pare ca scoaterea modelului de performanta din productie a fost exagerata.

 
 
Modelul Mitsubishi Lancer Evolution a fost lansat prima data in 1992 si a fost creat initial doar pentru piata japoneza. Cererea mare a dus la livrarea puternicului sedan japonez si in Europa. Modelul Lancer Evo este dotat cu un propulsor supraalimentat si cu tractiune integrala. Din '92 si pana acum s-au lansat 10 generatii diferite, urmand ca in 2013 Mitsubishi sa lanseze un nou model.

Dezvoltarea constanta a motoarelor electrice si a sistemelor hibride ar putea afecta si segmentul modelelor de performanta. Oficialii Mitsubishi au declarat ca planuiesc un nou Evolution care ar putea beneficia de o serie de sisteme care sa reduca consumul de combustibil si emisiile de CO2, dar fara a afecta performantele.

Noul Mitsubishi Evolution va fi lansat cel mai probabil in 2013 si va primi pe langa propulsorul supraalimentat de 2.0 litri si un motor electric si un sistem de regenerare a energiei din franare. Oficialii niponi au negat zvonul ca ar renunta la puternicul model de performanta.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1876 :: 22.11MB