No SSO cookie

DaimlerChrysler a vândut pachetul majoritar al unei filiale catre ThyssenKrupp

voteaza
(0/ 0)
DaimlerChrysler a vândut pachetul majoritar al unei filiale catre ThyssenKrupp
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

DaimlerChrysler a vândut luni un pachet majoritar din acţiunile filialei Mercedes-Benz Lenkungen GmbH, specializată in fabricarea de sisteme de direcţie, noul proprietar devenind grupul industrial ThyssenKrupp AG, informează Reuters.

 
 
Cele două companii au convenit ca, în prima fază, ThyssenKrupp Automotive să achiziţioneze pachetul majoritar de 60% din acţiunile filialei Mercedes-Benz Lenkungen. Următoarea etapă, de preluare a restului de 40%, va avea loc cel mai devreme în următorii doi ani. [poza1s]Compania Mercedes-Benz Lenkungen din Dusseldorf, are circa1.600 de angajaţi şi realizează vânzari anuale de aproximativ 300 milioane de euro (350 milioane de dolari). O sursă din industria auto a declarat încă din luna iunie a acestui an de intenţia Thyssen de a încheia un contract pentru construcţia de sisteme de direcţie în cadrul unei societăţi mixte cu DaimlerChrysler. Acest parteneriat între producătorul auto şi constructorul de subansamble subliniază tendinţa tot mai puternică în piaţa de profil de externalizare a producţiei de componente la furnizori, care au la rândul lor nevoie de mai multe contracte pentru a compensa preţurile mai reduse cerute de producătorii de maşini. ThyssenKrupp a indicat că operaţiunile sale din zona auto, reprezentând producţia de caroserii şi componente pentru motoare, va reprezenta un important pilon în dezvoltarea financiară a companiei. Grupul are în intenţie creşterea vânzărilor din domeniu la circa 46 miliarde de euro, pina în anul financiar 2006/2007, prin dezvoltare internă şi achiziţii selective.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1691 :: 22.16MB