No SSO cookie

Continental AG va construi la Sibiu o fabrica de subansamble auto

voteaza
(0/ 0)
Continental AG va construi la Sibiu o fabrica de subansamble auto
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Concernul german Continental AG intenţionează să îşi extindă producţia în Romania, urmând să construiasca la Sibiu o fabrică de subansamble auto, compania devenind furnizor, pe lângă Volkswagen, şi al mărcilor Renault, Mercedes, BMW şi Porsche.

 
 
[poza1s]În zona industrială din vestul oraşului Sibiu a fost pusă vineri piatra de temelie a unei fabrici pentru sisteme electronice necesare industriei de automobile şi un centru de cercetare-dezvoltare aparţinând diviziei Continental Automotive Systems (CAS). Lucrările la acest proiect urmează a fi finalizate în termen de cinci luni, în plus, Continental AG va construi în aceeaşi locaţie, până la finele anului viitor, şi un centru de cercetare - dezvoltare, cu peste 170 de angajati. Investiţia totală se va ridica la 20 milioane euro, iar producţia de subansamble va începe în vara anului 2004, cu până la 200 de angajaţi. La Sibiu vor fi produse, într-o primă fază, sisteme electronice de comandă pentru închiderea uşilor, pentru automobile Volkswagen, urmând să fie dezvoltate şi sisteme de tip ABS si pentru actionarea electrica a geamurilor Continental AG este unul dintre cei mai mari investitori din Romania, concernul german investind la Timişoara 100 milioane euro într-o uzină care produce zilnic 26.000 de anvelope şi asigură 800 de locuri de muncă. Tot la Timişoara, Continental a început un program care prevede noi investiţii. Prima dintre acestea, în valoare de 10 milioane euro, constă în realizarea de furtunuri pentru instalatii de climatizare auto, şi crează 400 de locuri de muncă, producţia urmând să înceapa în toamna anului 2004. O a doua investiţie, de şase milioane euro, constă într-o unitate de producţie a curelelor de transmisie pentru autovehicule. Aceasta va fi activă din anul 2005 urmând să producă anual patru milioane de curele de transmisie pentru toţi producătorii importanţi de automobile din Europa.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1631 :: 22.09MB