No SSO cookie
Brawn: Nu ma retrag!
Formula 1

Ross Brawn a declarat ca nu are nicio intentie de a se retrage in acest moment de la conducerea echipei de Formula 1 Mercedes si ca isi doreste ca aceasta sa progreseze si sa atinga succesul in viitoarele sezoane.

Imagini (1) Data: 30 December 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Mika Hakkinen si Michael Schumacher, din nou alaturi!
Noutati-auto

Mika Hakkinen si Michael Schumacher se reintanlesc intr-o reclama pentru Mercedes-Benz.

Imagini (1) Data: 27 December 2010 Comentarii (1)

Hyundai doreste sa creeze o gama de lux
Noutati-auto

Grupul corean Hyundai-Kia doreste sa creeze o noua gama de lux care sa concureze cu Lexus, Infiniti, BMW si Mercedes. Coreenii doresc ca noile modele de lux sa fie comercializate sub un alt nume, cel mai probabil Genesis, pentru a se diferentia de modelele Hyundai.

Imagini (1) Data: 8 December 2010 Comentarii (0)

Schumacher iese la atac
Formula 1

Septuplul campion mondial Michael Schumacher a atacat oficialii echipei Mercedes, spunand ca masina sa a avut numeroase probleme tehnice pe durata sezonului 2010, probleme cu care coechipierul sau, Nico Rosberg, nu s-a confruntat.

Imagini (1) Data: 6 December 2010 Comentarii (0)

OFICIAL: Iata noul Audi A6!
Noutati-auto

Audi a lansat o serie de imagini si informatii oficiale cu privire la noua limuzina A6. Noul model va fi disponibil incepand cu anul 2011 si va avea ca si principali concurenti modelele BMW Seria 5 si Mercedes E Klasse.

Imagini (47) Data: 1 December 2010 Comentarii (1)

Santander nu va mai fi sponsorul McLaren
Formula 1

Echipa de Formula 1 McLaren Mercedes isi va pierde din 2011 sprijinul unuia dintre principalii sponsori, banca spaniola Santander.

Imagini (1) Data: 1 December 2010 Comentarii (0)

Hamilton, incantat de testele virtuale cu noul monopost
Formula 1

Lewis Hamilton, pilotul echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, s-a declarat satisfacut de primele imbunatatiri aduse monopostului de anul acesta in vederea crearii unei masini competitive, in ciuda faptului ca britanicul a testat pana acum doar la simulator.

Imagini (1) Data: 30 November 2010 Comentarii (0)

Vettel si-ar dori sa piloteze pentru Ferrari
Formula 1

Sebastian Vettel a declarat ca si-ar dori foarte tare sa piloteze in cariera pentru Ferrari sau pentru Mercedes, in ciuda faptului ca momentan este fericit la Red Bull, alaturi de care are planuri mari.

Imagini (1) Data: 29 November 2010 Comentarii (0)

Alonso prezice o lupta in patru pentru 2011
Formula 1

Fernando Alonso a inclus intr-o declaratie recenta echipa Mercedes in lupta pentru titlurile de anul viitor din Formula 1, alaturi de Red Bull, Ferrari si McLaren.

Imagini (1) Data: 29 November 2010 Comentarii (0)

BMW Seria 7 tunat de Wald International
Noutati-auto

Wald International a creat in trecut diverse editii Black Bison bazate pe modele precum Bentley Continental Flying Spur, Mercedes E Klasse si BMW Seria 5, iar acum a venit randul celei mai noi limuzine BMW, puternicul Seria 7 F01.

Imagini (15) Data: 29 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1850 :: 18.85MB