No SSO cookie

Alonso prezice o lupta in patru pentru 2011

voteaza
(0/ 0)
Alonso prezice o lupta in patru pentru 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso a inclus intr-o declaratie recenta echipa Mercedes in lupta pentru titlurile de anul viitor din Formula 1, alaturi de Red Bull, Ferrari si McLaren.

 
 
Vicecampionul mondial din 2010, Fernando Alonso, a declarat ca se asteapta la o lupta in patru echipe pentru titlul constructorilor, dar si al pilotilor in anul 2011. Astfel, ibericul a inclus in ecuatia luptei pentru campionate echipa Mercedes alaturi de echipele Ferrari, Red Bull si McLaren.

In privinta echipei Mercedes, spaniolul a declarat ca aceasta va fi una mult mai puternica anul viitor decat in 2010, cand nu a reusit sa-si adjudece nicio victorie de etapa. Alonso vede in duoul Rosberg-Schumacher un pericol si crede ca inginerii echipei germane vor veni cu surprize care ii vor propulsa in elita F1.

In ceea ce priveste sezonul recent incheiat, Alonso il vede ca pe unul reusit pentru el si pentru echipa Ferrari, in ciuda ratarii ambelor titluri. '' Sunt mandru de ceea ce a reusit sa realizeze Scuderia in acest sezon. Intr-un an in care nu am beneficiat de cea mai buna masina, am reusit sa ajungem la ultima cursa cu sanse bune de a obtine titlul pilotilor.'' a declarat pilotul Ferrari.

Alonso s-a referit si la dezamagirea pricinuita la Ferrari de ratarea titlului in ultima etapa, spunand ca, desi aceasta a fost mare, echipa are puterea sa nu cada intr-o depresie din cauza unei singure erori.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1106 :: 22.17MB