No SSO cookie

Brawn: Nu ma retrag!

voteaza
(0/ 0)
Brawn: Nu ma retrag!
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ross Brawn a declarat ca nu are nicio intentie de a se retrage in acest moment de la conducerea echipei de Formula 1 Mercedes si ca isi doreste ca aceasta sa progreseze si sa atinga succesul in viitoarele sezoane.

 
 
Ross Brawn, managerul echipei de Formula 1 Mercedes, a respins categoric speculatiile confom carora si-ar dori sa renunte la pozitia de conducere a echipei germane.

'' Nu voi renunta pana cand aceasta echipa nu va atinge succesul.'' a declarat inginerul britanic in varsta de 56 de ani, unul dintre principalii responsabili pentru marile succese din Formula 1 ale echipelor Benetton, Ferrari si Brawn GP.

Brawn a declarat ca nu se asteapta ca Mercedes sa se apropie in acest moment de performantele obtinute de echipa Brawn GP in sezonul 2009, cand a obtinut atat titlul la piloti, cat si pe cel de la constructori. De asemenea, britanicul a scos in evidenta diferentele extrem de importante intre cele doua echipe, Brawn beneficiind in 2009 de in jur de o mie de oameni la Brackley si in Japonia, in timp ce Mercedes se afla extrem de departe la capitolul personal in acest moment.

Totusi, Ross Brawn a spus ca se asteapta la un progres semnificativ din partea echipei sale in sezonul 2011 si ca faptul ca dezvoltarea noii masini constituie cu siguranta un avantaj, dar nu unul decisiv in lupta cu cei trei granzi din F 1, Red Bull, McLaren si Ferrari.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1381 :: 22.17MB