No SSO cookie

Heidfeld are sanse mici sa revina in F1

voteaza
(0/ 0)
Heidfeld are sanse mici sa revina in F1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Nick Heidfeld nu va reveni cel mai probabil ca pilot de rezerva la echipa de Formula 1 Mercedes GP, oficialii acesteia declarand ca nu sunt interesati de achizitionarea unui alt pilot neamt.

 
 
Sansele ca Nick Heidfeld sa se regaseasca in Formula 1 in sezonul 2011 sunt din ce in ce mai mici, in conditiile in care echipa Mercedes, pentru care a indeplinit anul trecut pozitia de pilot de rezerva, a anuntat ca este interesata de numirea in acea postura a unui pilot de alta nationalitate decat cea germana.

Heidfeld a inceput anul 2010 ca pilot de rezerva si de teste la Mercedes GP, dupa care, in luna septembrie, a trecut la Sauber, pentru care a evoluat in ultimele cinci curse ale sezonului, in locul ibericului Pedro de la Rosa.

La capatul sezonului 2010, lui Heidfeld nu i-a fost prelungit contractul cu Sauber, fiind preferati japonezul Kamui Kobayashi si mexicanul Sergio Perez. In aceste conditii, singura speranta a germanului in varsta de 33 de ani de a ramane aproape de Marele Circ era revenirea in rolul de pilot de rezerva la Mercedes.

Acum, si aceasta posibilitate pare foarte scazuta pentru Nick Heidfeld, directorul de marketing al teamului Mercedes, Joachim Schmidt, declarand ca echipa nu este interesata de achizitionarea unui al treilea pilot german, pe langa Nico Rosberg si Michael Schumacher,  si ca ''ne aflam momentan in discutii cu potentiali candidati''.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0751 :: 17.78MB