No SSO cookie

Williams: Problemele de la Jerez nu sunt motiv de ingrijorare

voteaza
(0/ 0)
Williams: Problemele de la Jerez nu sunt motiv de ingrijorare
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Problemele intampinate de masinile Mercedes la Jerez nu sunt motiv real de ingrijorare pentru inginerii echipei si vor fi rezolvate pana la debutul sezonului, conform declaratiilor lui Sam Michael.

 
 
Sam Michael, directorul tehnic al echipei de Formula 1 Williams, a declarat ca problemele intampinate de cele doua masini ale teamului sau au fost toate ''marunte'' si nu reprezinta motiv real de ingrijorare.

Pastor Maldonado, venezuelanul nou venit la Williams, a avut parte de probleme atat in testele de joi, cat si in cele de vineri. Astfel, acesta a fost fortat sa efectueze doar 13 tururi in prima zi si 38 in cea de-a doua din cauza unor dificultati la eleronul spate si la sistemul KERS, ambele noutati ale acestui sezon de Formula 1.


De partea cealalta insa, Rubens Barrichello a avut doua zile mult mai linistite, reusind sa duca la bun sfarsit nu mai putin de 202 tururi in total si stabilind chiar cel mai rapid timp al zilei de duminica, 1:19,832.

In aceste conditii, Michael a spus ca evolutiile per total ale celor doua masini au fost ''extrem de incurajatoare'' si ca este foarte bine ca nu s-au petrecut incidente de mare anvergura. In ceea ce priveste problemele care au avut loc, acestea vor fi rezolvate cat mai curand posibil si cel mai probabil nu vor mai avea loc atunci cand va conta cu adevarat, adica dupa startul oficial al sezonului.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1379 :: 17.78MB