No SSO cookie

Schumacher: Interesant, dar scurt

voteaza
(0/ 0)
Schumacher: Interesant, dar scurt
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Michael Schumacher s-a declarat multumit de prima zi de teste a noii masini Mercedes, in ciuda faptului ca nu a putut sa efectueze decat 15 tururi.

 
 
Cu toate ca nu a reusit sa incheie decat 15 tururi pe circuitul de la Valencia, Michael Schumacher s-a declarat multumit de prima zi a primei sesiuni de teste a anului si de prima intalnire oficiala cu noul monopost Mercedes, modelul W02.

Septuplul campion mondial nu era programat sa alerge marti la Valencia, dar problemele hidraulice intampinate de coechipierul sau Nico Rosberg l-au fortat pe acesta sa iasa pe circuit spre seara. Si in ciuda acestor lucruri si a faptului ca nu a avut decat aproximativ o ora la dispozitie, Schumi nu s-a facut deloc de ras, reusind sa duca 15 tururi la bun final si reusind un timp de 1:16,450, la aproximativ doua secunde si jumatate de cel mai bun timp al lui Sebastian Vettel.

'' A fost intotdeauna si ramane pentru mine un moment extrem de special intrarea intr-o noua masina pentru prima data. M-am simtit foarte bine astazi pe circuit si totul a fost in regula, chiar daca nu am avut foarte multe tururi la dispozitie. ''
a spus Schumacher la finele zilei de marti.

Si Ross Brawn, managerul echipei Mercedes, s-a declarat incantat de vederea noii masini pentru prima data pe circuit. Acesta a spus ca principalul obiectiv al echipei pentru aceasta saptamana este testarea si imbunatatirea fiabilitatii noului monopost, aceasta dovedindu-se deja o problema destul de importanta.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3605 :: 22.17MB