No SSO cookie
Detalii noi despre Mercedes A-Class
Noutati-auto

Va invitam sa aflati detalii noi despre viitorul produs de succes, marca Mercedes. Noua generatie A-Class vine cu multe lucruri noi si va invitam sa cititi mai departe pentru a afla despre ce vorbim.

Imagini (34) Data: 1 May 2012 Comentarii (0)

TUNING: Mercedes S-Class si CLS Black Bison
Tuning

Cei de la Wald International vin cu doua propuneri extrem de interesante, Mercedes S-Class si CLS Black Edition. Tunerii ofera masinilor un aspect cu totul aparte, agresiv si elegant in acelasi timp. Avem pentru voi un set de poze dar si un material video de exceptie.

Imagini (18) Data: 27 April 2012 Comentarii (0)

Primele imagini oficiale cu Mercedes G63 AMG
Noutati-auto

Cei de la Mercedes au scos la lumina primele imagini oficiale cu modelul G63 AMG. La fel ca toate modelele cu semnatura AMG si acesta este unul de top. Performanta este una exceptionala, la fel si aspectul. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (7) Data: 19 April 2012 Comentarii (0)

Imagini oficiale cu Mercedes Concept Style Coupe
Noutati-auto

Cei de la Mercedes ii vor surprinde pe chinezi, la Beijing, cu un concept care va fi produs in serie de anul viitor. Acesta se numeste Concept Style Coupe si este deschizatorul de drum pentru modelul CLA. Pentru mai multe detalii sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (9) Data: 18 April 2012 Comentarii (1)

Mercedes va produce un sistem de relaxare pentru soferi
Noutati-auto

Cei de la Mercedes se gandesc intotdeauna la confortul soferilor. Astfel, ei urmeaza sa produca un sistem de relaxare menit sa ofere mai mult confort soferului si sa scada riscul accidentelor. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 17 April 2012 Comentarii (0)

Imagini noi cu Mercedes A-Class
Noutati-auto

Cei de la Mercedes ne starnesc interesul de fiecare data cand ofera noi imagini cu acest model. Noua generatie va fi destinata in principal segmentului tanar si va veni cu multe caracteristici specifice actualei generatii. Pana la mai multe informatii va invitam sa urmariti o galerie proaspata.

Imagini (34) Data: 15 April 2012 Comentarii (0)

Mercedes a lansat oficial SL 65 AMG 45th Anniversary
Noutati-auto

Cei de la Mercedes au lansat intr-un final modelul SL 65 AMG 45th Anniversary. Acesta va veni intr-o editie limitata, fiind produse doar 45 de exemplare. Daca sunteti curiosi sa aflati ce imbunatatiri aduce aceasta versiune, va invitam sa cititi mai departe. In plus, aveti parte si de o serie de imagini proaspete.

Imagini (12) Data: 8 April 2012 Comentarii (0)

Becker Automotive Design modifica un Mercedes Sprinter
Noutati-auto

Cei de la Becker Automotive Design au venit cu o propunere de lux. Ei au modificat un Mercedes Sprinter si au dus totul la un alt nivel. Va invitam sa cititi mai departe daca v-am starnit curiozitatea.

Imagini (14) Data: 6 April 2012 Comentarii (0)

Mercedes lanseaza SL 65 AMG 45th Anniversary (Editie limitata)
Noutati-auto

Pentru a cinsti 45 de ani de AMG, cei de la Mercedes vor produce o editie limitata a recent lansatului model, SL65 AMG. Daca vreti sa vedeti cu ce se diferentiaza aceasta versiune, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (12) Data: 6 April 2012 Comentarii (0)

New York Motor Show 2012: Mercedes SL65 AMG 2013
Prezentari

Mercedes SL65 AMG 2013 a debutat astazi in cadrul Salonului Auto de la New York 2012. Va invitam sa urmariti cateva imagini oficiale cu acest model.

Imagini (13) Data: 5 April 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2860 :: 15.27MB