No SSO cookie

Mercedes a lansat oficial SL 65 AMG 45th Anniversary

voteaza
(0/ 0)
Mercedes a lansat oficial SL 65 AMG 45th Anniversary
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Mercedes au lansat intr-un final modelul SL 65 AMG 45th Anniversary. Acesta va veni intr-o editie limitata, fiind produse doar 45 de exemplare. Daca sunteti curiosi sa aflati ce imbunatatiri aduce aceasta versiune, va invitam sa cititi mai departe. In plus, aveti parte si de o serie de imagini proaspete.

 
 

Anuntam intr-un articol anterior aparitia lui SL 65 AMG 45th Anniversary.
In cele din urma modelul a debutat si va oferim cateva imagini proaspete. Modelul va fi produs in doar 45 de exemplare iar partea exterioara are la baza un kit din fibra de carbon pentru a face o masina mai usoara si mai rapida. Pe langa aceste detalii, SL 65 AMG 45th Anniversary va mai beneficia de un sistem audio de inalta performanta, de frane ceramice si de un pachet Driving Assistance Plus.
Daca e sa vorbim de performante, masina beneficiaza de un motor de 6.0 litri, twin-turbo V12, capabil sa produca 621 CP si 1000 Nm. Aceste specificatii le puteti gasi si la varianta de baza SL 65 AMG. Totusi aceasta editie limitata aduce un plus de stil si confort. Mai departe, va invitam sa urmariti cateva imagini proaspete cu acest model.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3214 :: 22.13MB