No SSO cookie

Becker Automotive Design modifica un Mercedes Sprinter

voteaza
(5/ 1)
Becker Automotive Design modifica un Mercedes Sprinter
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cei de la Becker Automotive Design au venit cu o propunere de lux. Ei au modificat un Mercedes Sprinter si au dus totul la un alt nivel. Va invitam sa cititi mai departe daca v-am starnit curiozitatea.

 
 

Americanii de la Becker Automotive Design au prezentat in cadrul Salonului Auto de la New York 2012 cea mai noua creatie.
Desigur, aceasta creatie se adreseaza pasionatilor de lux. La ce au lucrat? La un Mercedes Sprinter pe care ei l-au denumit JetVan
Becker Automotive Design fac totul la un alt nivel. De aceea au si clientii pe care ii au. Printre acestia ii putem enumera pe Jerry Seinfeld, Will Smith sau Tiger Woods.
Pentru interiorul JetVan-ului s-a folosit piele Townsend si lemn de artar Golden Birdsey. Pe langa asta s-a adaugat si un sistem audio Creston 7.1 de 1300 wati, un LCD de 40 inch, un calculator si o conexiune de date 4G.
Toate sistemele AV vehicului pot fi controlate prin intermediul a doua ecrane tactile de 6 inch, marca Cresto.
Claus Tritt, manager general pentru vehicule comerciale din SUA al Mercedes a declarat ca prin aceasta combinatie neobisnuita s-a incercat imbinarea confortului cu utilul.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5734 :: 22.18MB