No SSO cookie

Imagini oficiale cu Mercedes Concept Style Coupe

voteaza
(0/ 0)
Imagini oficiale cu Mercedes Concept Style Coupe
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Mercedes ii vor surprinde pe chinezi, la Beijing, cu un concept care va fi produs in serie de anul viitor. Acesta se numeste Concept Style Coupe si este deschizatorul de drum pentru modelul CLA. Pentru mai multe detalii sunteti invitati sa cititi mai departe.

 
 

Se pare ca producatorii auto ii cam favorizeaza pe chinezi. Spunem asta pentru ca la Beijing se vor prezenta in premiera o serie de modele foarte interesante.
Printre acestea putem aminti si de Mercedes CLA care la Beijing va fi prezentat sub forma unui concept, Style Coupe. CLA va fi fratiorul cunoscutului CLS si cel mai probabil ne vom putea bucura de el anul viitor.Conceptul actual arata foarte bine, are un design fluid si elegant dar si agresiv in acelasi timp. Noi spunem ca va avea un mare succes datorita acestor trasaturi. Motorul este unul turbo, de 2.0 litri si care poate produce 208 CP fiind asociat cu o cutie de viteze in sapte trepte si dublu-ambreiaj. Aceste detalii sunt valabile in cazul conceptului. Exista zvonuri conform carora cei de la Mercedes ar pune pe modelul de serie un motor de 350 CP AMG. Pana cand vom avea mai multe detalii, va invitam sa urmariti imaginile oficiale, publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de Azmandius

Din nou poze minuscule, ce să fac cu ele?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4386 :: 17.8MB