No SSO cookie

Mercedes lanseaza SL 65 AMG 45th Anniversary (Editie limitata)

voteaza
(0/ 0)
Mercedes lanseaza SL 65 AMG 45th Anniversary (Editie limitata)
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pentru a cinsti 45 de ani de AMG, cei de la Mercedes vor produce o editie limitata a recent lansatului model, SL65 AMG. Daca vreti sa vedeti cu ce se diferentiaza aceasta versiune, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Mercedes au anuntat ca recent lansatul model, SL 65 AMG, va avea parte de o editie speciala dedicata celor 45 de ani de AMG.
Divizia AMG isi va sarbatori ziua prin lansarea acestei editii limitate. Modelul va fi denumit Mercedes SL65 AMG 45th Anniversary si vor fi construite 45 de astfel de modele.
Prin ce va fi diferita aceasta editie?
In primul rand nuanta va fi una unica. Aceasta a fost creata special pentru versiunea de care vorbim. Ea a fost denumita Magno Graphite fiind o combinatie de cenusiu si satin. Pe langa aceasta caracteristica, masina va primi si un pachet de fibra de carbon, un sistem special cu terminatii duble cromate, dar si niste jante unice.
La interior designerii au incercat sa faca anumite combinatii armonioase pentru a exista o legatura cu partea exterioara. Cat despre performanta, masina va avea un motor de 6.0 litri, V12, fiind capabil sa produca 630 CP intre 4800 si 5400 RPM si avand un cuplu de 1000 nM. Toate acestea vor putea fi controlate prin intermediul unei cutii de viteze automate in sapte trepte, 7G-Tronic.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3248 :: 17.8MB