No SSO cookie

Imagini noi cu Mercedes A-Class

voteaza
(0/ 0)
Imagini noi cu Mercedes A-Class
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Mercedes ne starnesc interesul de fiecare data cand ofera noi imagini cu acest model. Noua generatie va fi destinata in principal segmentului tanar si va veni cu multe caracteristici specifice actualei generatii. Pana la mai multe informatii va invitam sa urmariti o galerie proaspata.

 
 

Am vazut prima data noua generatie in cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie. Am fost acolo si v-am oferit o galerie ampla cu acest model.
Desi deja stim cu arata si ce face, e bine sa stiti ca modelul va putea fi achizitionat abia din luna septembrie a lui 2012.
Pentru a pastra curiozitatea pana atunci, cei de la Mercedes au oferit de-a lungul saptamanilor diverse comunicate de presa in care erau relatate diversele caracteristici ale noii generatii.
Dupa cum am mai spus, A Class va fi o masina destinata in primul rand segmentului tanar, avand diverse specificatii interesante. In plus, producatorul a spus ca a acordat o atentie sporita aerodinamicii masinii. Noua generatie arata bine si abia asteptam sa vedem cum se comporta pe sosea.
Pana la mai multe detalii va invitam sa urmariti o noua galerie, cu imagini proaspete.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.1051 :: 22.14MB