No SSO cookie
Iata cel mai rapid Mazda MX5!
Noutati-auto

Mazda MX5 este una dintre cele mai emblematice masini din lume. Micul roadster a fost introdus prima data in 1989, iar succesul sau a crescut exponential. Producatorul japonez va concura anul acesta impotriva unor supercaruri cu traditie.

Imagini (9) Data: 24 March 2011 Comentarii (0)

Mazda recheama 65.000 de masini din cauza... paianjenilor?
Noutati-auto

Producatorul japonez Mazda va rechema 65.916 de masini pentru verificari, dupa ce panze de paianjen au fost gasite in unele conducte de aerisire ale rezervoarelor de combustibil.

Imagini (1) Data: 5 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: Mazda Minagi - Buna, CX-5!
Noutati-auto

Daca v-ati intrebat vreodata de ce japonezii de la Mazda nu au inca un crossover mai mic decat CX-7 si CX-09, din pacate in continuare nu credem ca veti afla vreodata raspunsul. Din fericire, va putem anunta insa ca el - crossoverul, nu raspunsul, deci - va iesi pe piata in aceasta toamna si ca este prefigurat la Geneva 2011 de conceptul Mazda Minagi.

Imagini (6) Data: 2 March 2011 Comentarii (0)

Noul Mazda3 facelift se prezinta
Noutati-auto

Japonezii au prezentat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul Mazda3. Noul Mazda3 facelift va debuta la Salonul Auto de la Toronto atat in versiune sedan, cat si hatchback.

Imagini (8) Data: 18 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Fifth Gear testeaza noul Mazda5
Noutati-auto

Fifth Gear a testat noul monovolum Mazda5. Modelul adopta un design exterior mai sportiv si mai atragator, beneficiind de doua motorizari pe benzina cu niveluri ale consumului si emisiilor de CO2 mai reduse. Noul Mazda5 este in aceasi clasa cu Ford S-Max si Volkswagen Sharan.

Imagini (1) Data: 9 February 2011 Comentarii (0)

Mazda pregateste modele electrice
Noutati-auto

Mazda va intra in lumea masinilor electrice incepand cu anul 2012. Japonezii au declarat ca atunci vor incepe testele unui model Mazda2 electric. Niponii nu si-au prezentat pana acum interesul pentru aceasta nisa, concentrandu-se pe propulsoarele Skyactiv.

Imagini (1) Data: 24 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Mazda RX-7 vs Kawasaki ZX10
Noutati-auto

Rivalitatea dintre posesorii de masini si cei de motociclete este una dintre cele mai interactive, fiecare dorind sa-si demonstreze suprematia. Mazda-ul testat este un RX-7 din 1993, dotat cu un propulsor V8 de 375 CP imprumutat de la un Corvette, iar motocicleta Kawasaki ZX10 a suferit o serie de modificari pentru a-i imbunatatiti abilitatitile de drifter.

Imagini (1) Data: 18 January 2011 Comentarii (0)

Mazda3 primeste o motorizare diesel imbunatatita
Noutati-auto

Noua motorizare Mazda3 1.6 diesel ofera un consum de numai 4,4 l/100 km si este Euro5.

Imagini (30) Data: 16 November 2010 Comentarii (0)

Mazda lucreaza la noul RX-9
Noutati-auto

Surse din interiorul companiei indica faptul ca japonezii lucreaza intensiv la dezvoltarea noului model Mazda RX, acesta va purta cel mai probabil numele de RX-9 si va beneficia de noua tehnologie Sky Rotary.

Imagini (1) Data: 5 November 2010 Comentarii (0)

Mazda2 facelift, de la 12.090 Euro cu TVA
Noutati-auto

Mazda2 facelift lansata oficial in Europa, disponibila si in Romania, va prezentam detalii, preturi, dotari.

Imagini (1) Data: 4 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2766 :: 18.85MB