No SSO cookie

Noul Mazda3 facelift se prezinta

voteaza
(0/ 0)
Noul Mazda3 facelift se prezinta
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Japonezii au prezentat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul Mazda3. Noul Mazda3 facelift va debuta la Salonul Auto de la Toronto atat in versiune sedan, cat si hatchback.

 
 
Noul Mazda3 a primit o serie de imbunatatiri estetice si noul propulsor pe benzina Skyactiv-G. Acesta vine impreuna cu noua transmisie automata Skyactiv-Drive. Noile tehnologii Skyactiv ofera un consum si emisii asemanatoare cu sistemele hibride. Mazda doreste sa devina mai competitiv atat pe piata americana, cat si pe cea europeana, iar lansarea unor propulsoare eficiente ar putea fi solutia.

Noul propulsor cu injectie directa are un raport de compresie de 14.0:1, cea mai mare atinsa vreodata de un motor de serie pe benzina. Acesta permite motorului sa utilizeze cu 15% mai putin combustibil si contribuie la o crestere a cuplului cu 15%. Un cuplu mai ridicat la viteze mici si medii va insemna un raspuns mai bun cu mai putin combustibil consumat.

Transmisia Skyactiv-Drive combina avantajele unei transmisii automate conventionale cu transmisia continua-variabila si a uneia cu dublu ambreiaj. Intervalul de blocare mult largit creste eficienta convertizorului de cuplu, imbunatateste eficienta transferului de cuplu si ofera o senzatie de condus similara cu cea a unei transmisii manuale.

Pe langa aceste imbunatatiri mecanice, noul Mazda3 primeste o noua bara frontala, o noua grila si noi blocuri optice. Imbunatatirile estetice sunt completate de noile seturi de jante de 16, respectiv 17 inch.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3436 :: 22.18MB