No SSO cookie

Mazda pregateste modele electrice

voteaza
(0/ 0)
Mazda pregateste modele electrice
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda va intra in lumea masinilor electrice incepand cu anul 2012. Japonezii au declarat ca atunci vor incepe testele unui model Mazda2 electric. Niponii nu si-au prezentat pana acum interesul pentru aceasta nisa, concentrandu-se pe propulsoarele Skyactiv.

 
 
Mazda a investit pana acum in dezvoltarea propulsoarelor Skyactiv, propulsoare care sunt gandite pentru o folosire cat mai lunga ca si perioada de timp. Japonezii au declarat ca aceasta tehnologie este atat de avansata ca necesita o investitie minima pe viitor pentru a tine pasul cu ceilalti producatori. Mazda a declarat ca noile propulsoare vor fi printre cele mai economice si ecologice de pe piata.

Producatorul japonez a declarat ca noul program electric nu va fi facut in colaborare cu nici un alt producator si ca va servi pentru a intelege mai bine sistemele electrice. Mazda doreste sa dezvolte un sistem electric care sa fie cat mai fiabil pentru calatoriile de zi cu zi si cat mai practic ca si implementare.

Noul Mazda2 EV va avea o autonomie de aproximativ 200 km si va fi distribuit initial oficialilor japonezi. Niponii au declarat ca vor introduce prima data tehnologia hibrida si cea de regenerare a energiei, tehnologie care ar putea fi lansata in urmatorii ani. Mazda subliniaza faptul ca momentan propulsorul clasic ramane inima automobilelor, iar tehnologia electrica si hibrida vine doar ca si o completare.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2176 :: 22.11MB