No SSO cookie
Mazda va prezenta, la Geneva, un concept space wagon
Concepte

Mazda Motor Corporation a anunţat că la cea de-a 74-a ediţie a Geneva International Motor Show va prezenta cel mai nou concept al companiei în materie de vehicule, denumit MX-Flexa.

Imagini (0) Data: 12 February 2004 Comentarii (0)

BDT a început comercializarea noilor modele Mazda2 si Mazda3
Noutati-auto

Compania Business Development Team Bucureşti, dealer pentru mărcile auto Ford şi Mazda, a început, în urmă cu o săptămână, comercializarea modelelor Mazda 2 şi Mazda 3, aflate în premieră pe piaţa românească.

Imagini (0) Data: 13 November 2003 Comentarii (0)

Englezii considera ca Mazda este cel mai de încredere producator auto
Noutati-auto

Mazda a fost numită în Marea Britanie "producătorul auto cel mai de încredere", compania situându-se pe primul loc într-un top realizat de către compania Warranty Direct, care acţionează independent în domeniul auto, informează un comunicat al Romcar, importator general al mărcii în România.

Imagini (0) Data: 21 October 2003 Comentarii (0)

Mazda prezinta modelul Ibuki în premiera mondiala la Salonul Auto de la Tokio
Noutati-auto

Mazda Motor Corporation a dezvăluit noutăţile pe care le va aduce cu ocazia Tokyo Motor Show 2003, cu o nouă linie de producţie şi concepte avansate tehnologic, precum premiera mondială a modelului sport de două locuri Ibuki, sau noua direcţie a vitorului model Mazda Roadster.

Imagini (0) Data: 14 October 2003 Comentarii (0)

“Mazda Kusabi” Design Concept si Mazda 3 debuteaza la IAA Frankfurt
Concepte

Mazda Motor Corporation a dezvăluit un nou concept Zoom – Zoom la cel de-al 60-lea Salon Auto de la Frankfurt. Mazda Kusabi este un concept car mic, uşor, cu motor diesel, care indică în detaliu direcţia de design a noilor modele Mazda pentru clasa B. Modelul va debuta împreună cu noua Mazda 3, cunoscută sub numele de Axela, pe piaţa din Japonia.

Imagini (0) Data: 15 September 2003 Comentarii (0)

Mazda B2500 face-lift este deja disponibila în România
Noutati-auto

Începând de miercuri, ultima variantă restilizată a modelului pick-up Mazda B2500 este disponibilă şi pe piaţa românească, importatorul oficial Romcar estimând o vânzare de aproximativ 85 de unităţi, ceea ce ar corespunde vânzărilor de anul trecut, de 81 de unităţi, precum şi vânzărilor din anii precedenţi, acest model fiind declarat „cel mai vândut pick-up din România”.

Imagini (0) Data: 28 August 2003 Comentarii (0)

PREZENTARE Mazda RX-8
Prezentari

Mazda RX-8: Putere rotativă

Imagini (0) Data: 13 August 2003 Comentarii (1)

Productia noului model Mazda3 a început de astazi
Noutati-auto

Mazda Motor Corporation a început, miercuri, producţia unei noi generaţii de automobile, denumite Mazda Axela, pe piaţa japoneză, şi Mazda3 pe celelalte pieţe mondiale, informează un comunicat dat publicităţii de compania menţionată.

Imagini (0) Data: 25 June 2003 Comentarii (0)

Mazda paraseste scena masinilor de lux
Noutati-auto

Mazda va părăsi în curând piaţa maşinilor de lux, prin scoaterea de pe liniile de producţie, până la sfârşitul anului, a modelului Millenia, informează în ediţia de luni, ziarul nipon Nihon Keizai Shimbun.

Imagini (0) Data: 27 May 2003 Comentarii (0)

Romcar a devenit importator general Mazda
Noutati-auto

Importatorul general Ford in Romania, compania Romcar, a devenit de marti, 21 ianuarie, si importator autorizat al marcii Mazda, se arata intr-un comunicat transmis de Romcar. Vechiul distribuitor, compania Mazrom Motors, a ramas la statutul de dealer.

Imagini (0) Data: 23 January 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1192 :: 15.37MB