No SSO cookie

Englezii considera ca Mazda este cel mai de încredere producator auto

voteaza
(0/ 0)
Englezii considera ca Mazda este cel mai de încredere producator auto
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda a fost numită în Marea Britanie "producătorul auto cel mai de încredere", compania situându-se pe primul loc într-un top realizat de către compania Warranty Direct, care acţionează independent în domeniul auto, informează un comunicat al Romcar, importator general al mărcii în România.

 
 
[poza1s]Analiza s-a bazat pe numărul de intervenţii la service şi pe costurile de reparaţie înregistrate de Warranty Direct, dintre miile de vehicule pe care le repară anual. Un oficial al Warranty Direct a declarat că problemele pe care le întâlnim la maşinile marca Mazda sunt relativ puţine şi neînsemnate, chiar şi la vehiculele aflate de mulţi ani în circulaţie. Vizitele rare la service, timpii scurţi de reparaţie şi costurile rezonabile continuă să clasifice Mazda pe primul loc în topul celor mai de incredere producători auto în Marea Britanie. [poza2s]În topul organismului menţionat, locul secund, în ceea ce priveşte încrederea acordată, este marca Ford, datorită costului foarte mic la reparaţiile în service. Vârsta medie a autovehiculelor incluse în analiză este de 4,8 ani, cu aproximativ 80.000 km la bord. Topul celor mai de încredere mărci este, în urma analizei realizate de Warranty Direct, format din Mazda, pe primul loc, Ford - locul 2, după care urmează în ordine Honda, Toyota, Vauxhall/Opel, Hyundai, Peugeot, Nissan, Fiat şi Volvo. [poza3s]În România, service-ul Romcar din Bucureşti şi reţeaua de service-uri din ţară confirmă necesitatea intervenţiilor rare la service pentru modelele Mazda. În privinţa vânzărilor, totalul livrărilor Mazda până la sfârşitul lunii septembrie este de 210 unităţi, cererea românilor îndreptându-se către berlina Mazda6 – Maşina Anului 2003 în România şi în alte 17 ţări - şi către camioneta Mazda B2500. Până la sfârşitul acestui an, reprezentantul oficial Mazda în România, Romcar, va prezenta publicului modelele Mazda2 şi Mazda RX-8 (câştigatoare a premiului International Engine of the Year 2003), urmând ca anul viitor să importe şi modelele Mazda3 şi un facelift pentru roadsterul Mazda MX-5.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2070 :: 18.46MB