No SSO cookie

Productia noului model Mazda3 a început de astazi

voteaza
(0/ 0)
Productia noului model Mazda3 a început de astazi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda Motor Corporation a început, miercuri, producţia unei noi generaţii de automobile, denumite Mazda Axela, pe piaţa japoneză, şi Mazda3 pe celelalte pieţe mondiale, informează un comunicat dat publicităţii de compania menţionată.

 
 
[poza1s]Noul produs reprezintă cea de-a patra premieră mondială în ultimele 18 luni, Mazda3 – Axela fiind un model complet nou, dezvoltat pe linia pe care compania a urmat-o de la lansarea succeselor Mazda6 – Atenza, Mazda2 – Demio şi RX-8. Cea mai nouă generaţie de maşini a companiei japoneze va fi prezentată şi lansată oficial la cea de-a 60-a ediţie a Salonului Auto de la Frankfurt, care va avea loc la începutul lunii septembrie, anul acesta. [poza2s]Designul Mazda3 a fost conceput să lase în umbră liniile vehiculelor convenţionale din segmentul mediu-inferior, oferind clienţilor mai mult dinamism, mobilitate şi un pachet corespunzător de dotări care să transmită o experienţă unică în timpul condusului acestui model. Recent, produsele Mazda, proiectate şi construite folosind aceeaşi serie de priorităţi ale clientului, au impulsionat o bună campanie de media şi o puternică opinie pozitivă din partea cumpărătorilor, la care se adaugă mai mult de 50 de premii internaţionale obţinute de Mazda6 – Atenza şi distincţia “Motorul Mondial al Anului 2003”, atribuit propulsorului Renesis, care echipează Mazda RX-8. [poza3s]Ca aspect exterior, noul model este un hatch-back cu cinci uşi, cu un design proeminent, stilizat în linia folosită de companie la ultimele modele, dar care foloseşte unele elemente aduse de MX Sportif Concept, prezentat primăvara aceasta la Geneva. În ceea ce priveşte informaţiile privind dotările, motorizarea şi listele de preţuri, oficialii companiei au anunţat că acestea vor fi disponibile la lansarea sa oficială de la Frankfurt, singurul anunţ făcut fiind doar faptul că modelul va fi comercializat din toamna acestui an.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1768 :: 17.77MB