No SSO cookie

Romcar a devenit importator general Mazda

voteaza
(0/ 0)
Romcar a devenit importator general Mazda
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Importatorul general Ford in Romania, compania Romcar, a devenit de marti, 21 ianuarie, si importator autorizat al marcii Mazda, se arata intr-un comunicat transmis de Romcar. Vechiul distribuitor, compania Mazrom Motors, a ramas la statutul de dealer.

 
 
In aceste conditii, vinzarile Romcar, estimate pentru acest an, s-ar putea apropia usor de circa 3.000 de masini, previziunile separate pe marci fiind de cel putin 2.500 de unitati pentru Ford, si de 400 de unitati, pentru Mazda.
[poza1s]Aceste asteptari ar imbunatatii performanta livrarilor Ford cu circa 12-15%, fata de anul 2002, cind compania a depasit previziunile initiale si a comercializat 2.220 de masini. In schimb, pentru Mazda, cresterea vinzarilor ar putea fi de peste 40%, fata de cele 275 de unitati vindute anul trecut.
Pentru acest an, Romcar isi propune sa ridice cifra de afaceri pentru Mazda la aproximativ 10 milioane de dolari, scontind, in principal, pe succesul de public al modelelor Mazda 6, B2500, 323 si Tribute.
[poza2d]In 2002, cele mai populare modele ale companiei Romcar au fost Ford Focus, cu 875 de unitati livrate, Ford Transit 772 unitati si Ford Mondeo - 420 unitati.
Mazda, care anul trecut a avut ca distribuitor general compania Mazrom Motors, a inregistrat cele mai mari cereri pentru modelul B2500, cu 81 de unitati vindute. Vinzarile Mazda 323 au fost de 64 de unitati, in vreme ce Mazda 6, ultimul succes al companiei japoneze, a avut 34 de ceceri.
[poza3s]Mazda6, cel mai nou model Mazda prezent in Romania, a beneficiat din plin de aprecierea ziaristilor si a clientilor, cistigind pozitii de top la concursurile "Masina Anului 2003", desfasurate in aceasta perioada in intreaga lume.
Pina in acest moment, Mazda 6 este "Masina Anului 2003" in Irlanda, Croatia, Finlanda, Belarus, Slovenia si in Japonia.
In Europa, Mazda6 se afla pe pozitia a doua in topul masinilor anului, iar in restul tarilor europene este un rival de temut. Reviste auto prestigioase din intreaga lume au desemnat Mazda6 drept cea mai buna masina din clasa sa; Auto Build spune despre Mazda6 ca "este cistigatoare in clasa din care face parte". [poza4d]Pe plan mondial, acest an este unul dintre cele mai importante pentru Ford, intrucit, compania celebreaza primul centenar de existenta.
Ford Motor Company a luat nastere in 16 iunie 1903 intr-o mica fabrica de vagoane din Detroit, transformata ulterior intr-un atelier pentru asamblat autoturisme.
In timp, gratie unei conduceri de exceptie, in persoana celui care a dat numele companiei, ilustrul Henry Ford, micutul atelier din Detroit a devenit ceea ce este astazi, o fabrica cu mii de angajati.
Nu e de mirare faptul ca multe persoane, daca sint intrebate "Cine a inventat automobilul?", raspund Ford. Aceasta greseala extrem de populara este un tribut adus omului care a facut automobilul accesibil pentru milioane de oameni.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1470 :: 17.77MB