No SSO cookie
Mazda B2500, în topul vânzarilor Mazda în România
Noutati-auto

Camioneta Mazda B2500 ocupa locul doi în topul vânzarilor Mazda în România, deţinând peste 20% din volumul automobilelor comercializate în acest an de marca japoneză.

Imagini (0) Data: 7 September 2004 Comentarii (0)

Mazda5 Space Wagon va fi lansata la Salonul Auto de la Paris
Noutati-auto

Mazda Motor Company va lansa anul acesta in premiera mondiala noul Space Wagon, ce va purta numele Mazda5 in Europa, America de Nord si alte piete globale cheie, informeaza Romcar, reprezentant oficial Mazda in Romania.

Imagini (0) Data: 24 August 2004 Comentarii (0)

Mazda Motor Europa a avut cea mai buna luna iulie din istorie
Noutati-auto

Mazda Motor Europa a înregistrat cea mai bună lună iulie din istoria sa, vânzările crescând cu 23% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Acest record a fost înregistrat în mijlocul verii, într-o perioadă când piaţa europeană a fost in scadere cu 3%.

Imagini (0) Data: 17 August 2004 Comentarii (0)

Mazda Tribute facelift este prezent în România
Noutati-auto

Mazda Tribute a îmbinat în permanenta confortul unui sedan cu rezistenţa unui autovehicul off-road. Acum modelul Tribute a fost supus unui facelift major pentru a accentua cele două atribute. Mazda Tribute facelift poate fi achizitionata la preţuri CIP începând de la 19.490 euro, prin reţeaua de dealeri Romcar, importator oficial Mazda.

Imagini (0) Data: 6 August 2004 Comentarii (0)

Vânzarile Mazda în Romania au atins un nivel record
Noutati-auto

Romcar, reprezentant general Mazda pentru Romania, a inregistrat pentru primele patru luni ale anului 2004 un nivel record al vânzărilor – 165 unităţi. Vârful de vanzări a fost reprezentat de luna aprilie, cand au fost comercializate 54 de automobile.

Imagini (0) Data: 10 May 2004 Comentarii (0)

Verisa este noul model compact ce va fi lansat de Mazda
Noutati-auto

Mazda Motor Corporation a prezentat noul model de automobil din clasa compact care va fi lansat la jumătatea acestui an în Japonia, Mazda Verisa. Propulsată de un motor de 1,5 litri, Verisa exprimă idealul relaţiei dintre stilul fără compromisuri şi produsul care să satisgfacă această cerinţă.

Imagini (0) Data: 29 April 2004 Comentarii (0)

LANSARE: Mazda RX-8 este disponibila pe piata româneasca
Noutati-auto

Noul model Mazda RX-8, un coupe cu patru uşi, este disponibil din această săptămână şi pe piaţa românească, la un preţ începând de la 25.000 de euro (fără taxe), informează un comunicat al Romcar, importatorul Mazda în România.

Imagini (0) Data: 22 April 2004 Comentarii (0)

ANIVERSARE: Mazda MX-5
Prezentari

Mazda MX-5 aniversează 15 ani de la lansare

Imagini (0) Data: 2 April 2004 Comentarii (0)

Mazda MX-5 a ajuns la numarul 700.000!
Noutati-auto

Mazda Motor Company a atins un nou record săptămâna trecută, când de pe linia de asamblare a fabricii de la Ujina, situată lângă Hiroshima, unde se afla cartierul general al Mazda din Japonia, a iesit automobilul Mazda MX-5 cu numarul 700.000.

Imagini (0) Data: 22 March 2004 Comentarii (0)

Mazda va prezenta la Salonul Auto de la Geneva un model de motor cu combustibil alternativ
Noutati-auto

Constructorul japonez de automobile Mazda va prezenta la cea de-a 74-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva (deschis publicului în perioada 4-14 martie) un nou model de motor cu combustibil alternativ şi noile motorizări pentru Mazda3 Sedan, potrivit unui comunicat al Romcar, reprezentant general Ford şi Mazda în România.

Imagini (0) Data: 26 February 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1580 :: 18.91MB