No SSO cookie
Toyota România continuă campania de rechemare în service a modelelor echipate cu airbag Takata
Noutati-auto

În luna martie a acestui an au fost rechemate 1.639 de autovehicule pentru realizarea reparației necesare Toyota România a inițiat la nivel local, în anul 2015, o campanie de rechemare în service a anumitor modele Toyota echipate cu airbag Takata ce viza înlocuirea capselor pirotehnice, parte componentă a airbag-urilor menționate, campanie ce se desfășoară și anul acesta. Rata de performare a campaniei a ajuns la 30%, ceea ce înseamnă că una dintre trei mașini din totalul celor afectate de la începutul campaniei au fost remediate. În luna martie a acestui an, Toyota a rechemat în service în România un număr de 1.639 de autovehicule pentru care se va efectua gratuit reparația necesară. Astfel, atelierele de reparații autorizate Toyota efectuează gratuit reparația necesară, la o dată convenabilă și stabilită de comun acord cu clienții. Operațiunea de reparație durează aproximativ 3-4 ore, în funcție de model, clienții fiind înștiințati, în prealabil, dacă apar amendamente sau completări aduse campaniei pe parcursul derulării acesteia. Airbagurile frontale Takata conțin o capsă pirotehnică posibil asamblată cu material pirotehnic neconform, care, în cazul unui accident în care airbagurile frontale s-ar activa, materialul pirotehnic neconform ar putea provoca spargerea capsei pirotehnice și declanșarea anormală a acestuia. În România nu a fost înregistrat până acum niciun caz de funcționare defectuoasă a airbagurilor Takata pentru niciunul dintre modelele autoturismelor vizate.

Imagini (0) Data: 18 April 2018 Comentarii (0)

Camera auto oglinda este de 4 ori mai buna decat o camera auto obisnuita
Noutati-auto

Fiind conducatori auto ne confruntam adesea in trafic cu situatii dificile si incidente ce pot fi imortalizate cu ajutorul unei camere auto oglinda, de pe urma carora pot rezulta conflicte, pagube materiale sau chiar rani serioase.

Imagini (0) Data: 14 November 2017 Comentarii (0)

Primele informații despre noul BMW X1
Noutati-auto

Noul BMW X1 vine să construiască pe succesul primei generaţii, un model de succes care a deschis o nouă categorie în segmentul premium şi s-a vândut până acum în peste 730.000 de unităţi. După cum se poate observa foarte clar în fotografiile de presă internaționale, Claudiu David, singurul instructor non-german care face parte din echipa internaţională BMW Driving Experince, a condus noul BMW X1 pentru a realiza fotografiile necesare lansării modelului german.

Imagini (72) Data: 3 June 2015 Comentarii (0)

Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce
Noutati-auto

Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce dispune de mai multă putere (motor V12 fără supra-alimentare, cu 750 CP la 8.400 rpm), greutate diminuată ( 50 de kg mai puțin datorită soluțiilor de inginerie încorporând materiale ușoare, precum fibra de carbon), o nouă dimensiune a performanței și dinamicii de drum, manevrabilitate sporită printr-un echilibru aerodinamic optimizat și control ideal prin suspensie pushrod cu amortizoare MR și direcție dinamică.

Imagini (10) Data: 9 March 2015 Comentarii (0)

BMW i3 câştigă premiul Automotive Interiors Expo 2014
Noutati-auto

Ambianţa de la bordul BMW i3 a impresionat juriul internaţional de specialişti prin luminozitate, spaţialitate şi utilizarea materialelor ecologice, tratate natural.

Imagini (17) Data: 2 July 2014 Comentarii (0)

Pentru calcularea timbrului de mediu va trebui sa prezentati acte in copie cat si in original
Noutati-auto

Trebuie sa stiti ca pentru calcularea timbrului de mediu sunt necesare actele in copie, cat si in original.

Imagini (0) Data: 26 March 2013 Comentarii (0)

Solicitarile UNTRR cu privire la timbrul de mediu
Noutati-auto

In contextul dezbaterilor publice pe marginea timbrului de mediu, UNTRR solicita Guvernului sa ia masurile necesare pentru a iesi din labirintul taxei.

Imagini (0) Data: 14 February 2013 Comentarii (2)

FOTO & VIDEO: Noul SsangYong Rodius este enorm
Noutati-auto

SsangYong Rodius, prezentat in 47 de fotografii si 4 materiale video, ramane tot un Ssang Yong!

Imagini (47) Data: 7 February 2013 Comentarii (0)

Noul BMW Seria 3 Gran Turismo prezentat pe larg
Noutati-auto

Iata noul BMW Seria 3 Gran Turismo intr-o prezentare de 130 fotografii si 3 materiale video.

Imagini (130) Data: 7 February 2013 Comentarii (0)

Arnold Schwarzenegger distruge un Mercedes cu tancul sau
Noutati-auto

Avem pentru voi niste materiale video inedite cu celebrul Arnold Schwarzenegger si cu tancul sau.

Imagini (0) Data: 12 January 2013 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1758 :: 15.34MB