No SSO cookie

Arnold Schwarzenegger distruge un Mercedes cu tancul sau

voteaza
(5/ 1)
Arnold Schwarzenegger distruge un Mercedes cu tancul sau
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Avem pentru voi niste materiale video inedite cu celebrul Arnold Schwarzenegger si cu tancul sau.

 
 

Da, vorbim de celebrul Arnold Schwarzenegger si nu de vreun tiz de-al lui. Acesta pare sa isi petreaca timpul liber in cel mai inedit mod. Fiind un adevarat reprezentant al filmelor de actiune, nici nu ne-a fost greu sa credem ceea ce am vazut.

Materialele video au fost filmate in timp ce isi conducea tancul personal. Pentru a condimenta putin lucrurile, Arnold a zdrobit un Mercedes W123 cu bestia detinuta.

Celebrul actor a invitat un grup de jurnalisti la studiourile Melody Ranch din Newhall, California. Aici au fost filmate de-a lungul timpului foarte multe filme western celebre si putem aminti Gunsmoke si The Lone Ranger.

Printre cei invitati s-a aflat si un critic de film care a reusit sa filmeze actiunile intreprinse aflandu-se la bordul tancului, daca putem spune asa.

Va mai spunem ca acest tanc este un M47, model folosit de armata austriaca in anii '50. Pentru a pune punct acestui articol, va spunem ca avem doua materiale video inedite de la fata locului pe care va invitam sa le urmariti.

De asemenea, asteptam comentariile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook. Va dorim vizionare placuta !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2281 :: 22.11MB