No SSO cookie
VIDEO: Cum sa iti bati masina
Noutati-auto

Oamenii se mai plictisesc dar nu multi reusesc sa faca materiale atat de instructive.

Imagini (0) Data: 9 November 2011 Comentarii (2)

Imagini cu Mercedes-Benz M-Class 2012
Noutati-auto

Noul design Mercedes M Class 2012: aspect modern, materiale scumpe.

Imagini (3) Data: 7 June 2011 Comentarii (0)

Rovinieta se poate cumpara si online
Noutati-auto

Soferii au la dispozitie doua site-uri de internet de unde pot comanda si achita online rovinietele necesare circulatiei pe drumurile nationale si europene din Romania.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 2 May 2011 Comentarii (0)

Porsche prezinta noul prototip Boxter E
Noutati-auto

Porsche a anuntat introducerea in teste a trei modele electrice Boxter. Acestea vor fi testate pe parcursul anului pentru a oferi inginerilor informatiile necesare dezvoltarii unui sistem electric avantajos.

Imagini (1) Data: 16 February 2011 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Noul Opel Antara prezentat in detaliu
Noutati-auto

Opel a lansat o serie noua de imagini si informatii cu privire la noul Antara. SUV-ul a suferit o serie de modificari exterioare minore, iar la interior a primit materiale noi de calitate superioara si o noua consola centrala.

Imagini (37) Data: 9 February 2011 Comentarii (0)

Drive Test cu masina de facut bere!
Noutati-auto

Pretul la bere e din ce in ce mai mare in magazine si te gandesti cum ar fi sa detii tu secretul berii adevarate? Nu este mare filosofie sa faci tu singur berea. Trebuie doar sa citesti cu atentie indicatiile retetei noastre dar cred ca deja iti poti da seama ca in prima faza ai nevoie de ustensilele necesare.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 8 February 2011 Comentarii (0)

Iata limuzina realizata dintr-un Volkswagen Golf 1!
Noutati-auto

Limuzinele sunt unele dintre cele mai luxoase masini, sunt realizate din materiale de cea mai inalta calitate si au un design deosebit. Sunt totusi limuzine mai putin extravagante, limuzine realizate pe baza unor modele compacte precum un Golf 1.

Imagini (13) Data: 31 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Top Gear testeaza modelul Skoda Yeti
Noutati-auto

Top Gear a testat in noul episod crossoverul Skoda Yeti. Modelul ceh este testat din punct de vedere al vitezei, spatiului, rezistentei materialelor si capacitatilor de off-roader. Jeremy Clarkson a tinut sa testeze chiar si calitatea sistemului de climatizare.

Imagini (1) Data: 27 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Lexus prezinta noua tehnologie de tesut fibra de carbon
Noutati-auto

Lexus continua campania "The Hard Way", aceasta are scopul de a prezenta lumii tehnologia implementata in modelele japoneze si calitatea materialelor folosite. Noul video prezinta tehnologia de tesere a fibrei de carbon si de ce este aceasta mai eficienta decat aluminiul sau alte materiale usoare.

Imagini (1) Data: 19 January 2011 Comentarii (0)

D'Ambrosio: Il pot bate pe Glock
Formula 1

Jerome D'Ambrosio a declarat ca spera sa faca o figura cat mai frumoasa la debutul sau in Formula 1 pentru echipa Virgin si ca are toate calitatile necesare pentru a-l concura pe coechipierul sau, germanul Timo Glock.

Imagini (1) Data: 16 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2611 :: 18.82MB