No SSO cookie
Maserati Quattroporte va face fericiti un numar de pâna la 20 de români
Noutati-auto

Limuzina de lux Maserati Quattroporte, ultimul model apărut în gama constructorului italian, lansat marţi pe piaţa românească, a fost comandat deja de 16 persoane, numărul fericiţilor posesori ai unei astfel de maşini exclusiviste fiind însă limitat la 20.

Imagini (0) Data: 4 May 2004 Comentarii (0)

Raportul de gestiune al grupului Ferrari Maserati pe 2003
Noutati-auto

Rezultatele Ferrari Maserati sunt considerate satisfăcătoare, în ciuda faptului că vânzările grupului şi profitul net au fost în scădere, reiese din raportul de gestiune al grupului Ferrari Maserati pentru exerciţiul financiar încheiat la data de 31 decembrie 2003.

Imagini (0) Data: 25 March 2004 Comentarii (1)

Maserati a vândut 20 de masini în România
Noutati-auto

AutoItalia, importatorul general al mărcii sport Maserati pe piaţa autohtonă, a primit in 2003 comenzi pentru toate cele 20 de unităţi alocate pieţei româneşti de constructorul italian, informează agenţia MEDIAFAX.

Imagini (0) Data: 8 March 2004 Comentarii (0)

GranSport extinde gama modelelor Maserati
Noutati-auto

Ultima apariţie în gama Maserati este modelul GranSport, o versiune menită să sărbătorească conceptul sportiv reprezentat de Trident Grand Tourers care va fi lansat în această săptămână cu ocazia evenimentului auto Geneva International Motor Show.

Imagini (0) Data: 1 March 2004 Comentarii (0)

Auto Motor und Sport a premiat modelul Maserati Quattroporte
Noutati-auto

Noul Maserati Quattroporte a câştigat locul întâi la categoria limuzinelor de lux de import, în topul cititorilor - “Best Cars” - organizat anual de binecunoscuta revistă germană Auto Motor und Sport.

Imagini (0) Data: 9 February 2004 Comentarii (0)

Românii au comandat deja 11 Maserati Quattroporte
Noutati-auto

Numărul modelelor Maserati Quattroporte alocate pentru România, pentru anul 2004, este de 20 de unităţi, importatorul AutoItalia înregistrând deja 11 precomenzi pentru acest model care va fi lansat pe piaţă anul viitor.

Imagini (0) Data: 4 November 2003 Comentarii (0)

Maserati Quattroporte îsi face debutul pe piata
Noutati-auto

Producătorul auto italian Maserati îşi marchează triumfal reîntoarcerea în clasa maşinilor de lux, în forma Maserati Quattroporte, o limuzină ce încorporează concepte noi şi inovative în acest sector foarte conservator.

Imagini (0) Data: 13 August 2003 Comentarii (0)

Noul Maserati Quattroporte va debuta la Frankfurt Auto Show
Noutati-auto

Maserati Quattroporte, singurul model din gama cunoscutei mărci italiene care are 4 portiere, va fi înlocuit de o nouă versiune care va debuta oficial la 2003 Frankfurt Motor Show, informează The Car Connection.

Imagini (0) Data: 28 May 2003 Comentarii (0)

Maserati a fost lansata oficial si în România
Noutati-auto

Maserati, celebra marcă italiană de automobile sport, a fost lansată oficial şi pe piaţa românească, ambiţiile de vânzări ale reprezentanţei româneşti fiind de peste 20 de unităţi în acest an.

Imagini (0) Data: 14 April 2003 Comentarii (0)

Maserati si Lamborghini se retrag din Iran
Noutati-auto

La cererea "United Against Nuclear Iran" (UANI), cele doua branduri exotice isi retrag operatiunile de peteritoriul Iranului.

Imagini (0) Data: 11 January 2013 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0915 :: 18.88MB