No SSO cookie

Maserati Quattroporte îsi face debutul pe piata

voteaza
(0/ 0)
Maserati Quattroporte îsi face debutul pe piata
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producătorul auto italian Maserati îşi marchează triumfal reîntoarcerea în clasa maşinilor de lux, în forma Maserati Quattroporte, o limuzină ce încorporează concepte noi şi inovative în acest sector foarte conservator.

 
 
[poza1s]Cu design elegant, semnat de Pininfarina, noua limuzină este o modernă reinterpretare a originalului Maserati Quattroporte, concept născut din ingemănarea sportivităţii cu spaţiul caracterizat de confort, toate în sofisticatul stil specific al mărcii reprezentate de Trident. Noul Maserati Quattroporte propune ceea ce primul Quttroporte, desenat de Frua, surprindea lumea automobilistică în 1963, prin stil original, interior rafinat decorat cu abundente inserţii din lemn şi piele de calitate superioară, plus un temperament inimaginabil până în momentul în care te urci la bord. [poza2s]Quattroporte, prezentat în premieră mondială anul trecut la Frankfurt Motor Show, e destinată împlinirii aşteptărilor pe care le poţi avea de la o maşina cu dublă personalitate. Spaţiul şi dimensiunile unei limuzine, cu o lungime de peste 5 metri şi lăţime de aproape 2 metri, se întrepătrund cu caracterul puternic şi robust al unui uimitor GT. În plus, modelul poate fi personalizat până la ultimul detaliu pentru a se potrivi clientului, respectând conceptul specifc mărcii Maserati, cu design şi stil italian. [poza3s]Quattroporte revoluţionează şi arhitectura clasică a marilor limuzine, datorită poziţionării motorului în spatele axei faţă şi utilizării unui sistem derivat din motorsport, cu transaxele - bloc format din cutia de viteză si diferenţial - poziţionate în partea posterioară. Rezultatul este o distribuţie optimă a greutăţii pentru eficacitate maximă. Complet automată, limuzina este propulsată de un motor de 4,2 litri, Maserati V8, care are 200 CP şi poate atinge 275 km/oră. Maşina vine cu o tehnologie ce permite şoferului să aleagă varianta de conducere sportivă prin selectarea manuală a vitezelor, utilizând manetele din spatele volanului. [poza4s]Posibilităţile de personalizare sunt imense, incluzând 15 culori de caroserie, 3 tipuri de lemn (palisandru, mahon, rădăcină), 10 nuanţe de piele şi o gamă diversă de opţionale specifice.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1588 :: 22.09MB