No SSO cookie

Românii au comandat deja 11 Maserati Quattroporte

voteaza
(0/ 0)
Românii au comandat deja  11 Maserati Quattroporte
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Numărul modelelor Maserati Quattroporte alocate pentru România, pentru anul 2004, este de 20 de unităţi, importatorul AutoItalia înregistrând deja 11 precomenzi pentru acest model care va fi lansat pe piaţă anul viitor.

 
 
[poza1s]Directorul Comercial al Ferrari Maserati Group, Roberto Ronchi, a declarat că producţia 2004 alocată pentru Europa a modelului Quattroporte este de 2.000 unităţi şi a fost deja precontractată. Pentru Romania s-au alocat 20 de unităţi, dintre care 7 fuseseră deja comandate cu ocazia premierei mondiale de la Frankfurt. Numărul comenzilor a crescut cu încă patru unităţi în urmă cu câteva zile, când echipa de vânzări AutoItalia a oferit unui număr de 12 potenţiali clienţi ai modelului Maserati Quattroporte prilejul să vadă la Modena linia de fabricaţie a maşinii favorite. [poza2s]În plus ei au vizitat şi fieful Ferrari de la Maranello, locul unde sunt produse motoarele pentru întreaga gamă Maserati. Producţia pentru Maserati Quattroporte va începe în decembrie, iar primele unităţi vor fi livrate în aprilie 2004. Preţul modelului porneşte de la 83.000 euro, preţ CIP, fără taxe incluse. Quattroporte reprezintă reîntoarcerea constructorului italian Maserati, specializat în modele sport de înaltă performanţă, în segmentul maşinilor spaţioase de lux. [poza3s]Modelul beneficiază de spaţiul şi dimensiunile unei limuzine, cu o lungime de peste 5 metri şi lăţime de aproape 2 metri, precum şi de caracterul puternic şi robust al unui uimitor GT. Complet automată, limuzina este propulsată de un motor de 4,2 litri, Maserati V8, care are 200 CP şi poate atinge 275 km/oră. În ultimii patru ani, Maserati şi-a renovat complet capacităţile de producţie, astfel încât în prezent acestea funcţioneaza la randament maxim. Investiţiile în capitalul fix şi cercetare şi dezvoltare ale companiei, în perioada 2001 - 2006, se vor ridica la aproximativ 400 milioane de euro, echivalentul, ca medie anuală, a 20% din cifra de afaceri a companiei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1590 :: 22.09MB