No SSO cookie

Maserati a fost lansata oficial si în România

voteaza
(0/ 0)
Maserati a fost lansata oficial si în România
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Maserati, celebra marcă italiană de automobile sport, a fost lansată oficial şi pe piaţa românească, ambiţiile de vânzări ale reprezentanţei româneşti fiind de peste 20 de unităţi în acest an.

 
 
[poza1s]"Începând din luna ianuarie, cînd showroom-ul specializat Maserati a fost deschis, am vândut patru maşini, alte cinci modele fiind în stadiul de precontractare”, a spus Camelia Bazar, brand manager Maserati în cadrul grupului AutoItalia, importatorul oficial al mărcii.
Ea a adăugat că rezultatele de până acum exprimă 50% din vânzările preconizate în acest an, fapt care dovedeşte că interesul publicului pentru această marcă este favorabil unei depăşiri a prognozelor.
[poza2s]Este de remarcat faptul că România este a doua ţară est-europeană unde prestigioasa marcă italiană îşi face intrarea, prima fiind Cehia, unde anul trecut s-au livrat 10 unităţi.
Modelele importate de AutoItalia pe piaţa românească sunt Maserati Spyder şi Maserati Coupe, cele mai noi produse ale Ferrari Maserati Group, divizie a Fiat Spa. Cele două maşini sunt modele sport, destinate în special pasionaţilor de viteză şi performanţe ridicate.
[poza3s]Cele două modele sunt prezentate în România în variantele Evolution ’03, care au fost îmbunătăţite faţă de prima serie, lansată anul trecut. Maşinile au două versiuni de echipare standard, GT şi Cambiocorsa, cea din urmă dispunând de cutie de viteze automată.
Modelele sunt echipate standard cu Programul de Stabilitate Maserati (MSP), un sistem care integreză funcţiile ABS, ASR, MSR şi EBD, acţionând asupra frânelor şi motorului pentru a ajuta şoferul să controleze vehicolul chiar şi în condiţii de dinamică extremă.
[poza4s]Evolution ’03 beneficiază şi de sistemul Skyhook recalibrat, conectat la amortizoare, arcuri şi bare de torsiune, conferind o direcţie mai precisă şi un confort sporit, precum şi de un nou tip de anvelope, cu priza laterală îmbunătăţită.
Interioarele modelelor Spyder şi Coupe sunt somptuoase şi confortabile. De remarcat este sistemul multifuncţional Maserati Info Center, situat în consola centrală, echipat cu ecran color de 5,8 inci, care controlează aerul condiţionat, sistemul audio cu CD şi, opţional, sistemul de navigaţie cu GPS.
[poza5s]Motorul disponibil pe modelele importate de AutoItalia este un V8 de 4,2 litri, care dezvoltă 390 CP şi are performanţe comparabile, dacă nu chiar superioare unui Porsche 911, adică accelerează de la 0 la 100 de km/h în 4,9 secunde şi atinge o viteză maximă de 285 km/h.
Maserati a comercialiazat, anul trecut, un număr de 3.300 de automobile, faţă de circa 2.000 de unităţi în anii 2000 şi 2001. Cifra de afaceri a grupului italian, se ridică, anual, la circa 2 miliarde de euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1719 :: 22.02MB