No SSO cookie

Noul Maserati Quattroporte va debuta la Frankfurt Auto Show

voteaza
(0/ 0)
Noul Maserati Quattroporte va debuta la Frankfurt Auto Show
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Maserati Quattroporte, singurul model din gama cunoscutei mărci italiene care are 4 portiere, va fi înlocuit de o nouă versiune care va debuta oficial la 2003 Frankfurt Motor Show, informează The Car Connection.

 
 
[poza1s]Noua variantă va fi radical diferită de forma modelului vechi. Ca aspect, Quattroporte va fi o limuzină de lux, de dimensiuni mari, cu o lungime aproximată de surse la 5,10 metri, ceea ce înseamnă că ar putea fi mai lungă faţă de dimensiunea scurtă a Mercedes S-Class. Ca nivel de competivitate, noul Maserati se aşteaptă să concureze cu BMW Seria 7 şi Mercedes S-Class. În ceea ce priveşte performanţele, de când în Italia nu mai există limite de viteză, Quattroporte va fi mai rapid decât modelele germane, putând atinge o viteză de circa 300 km/oră. Calităţile motrice ale maşinii sunt asigurate de propulsorul de 4,2 litri V-8, care dezvoltă 385 CP, conceput special să furnizeze maximum de cuplu la turaţie medie. Chiar dacă se află în strânsă competiţie cu rivalii germani şi deşi Maserati este firmă soră a Ferrari, totuşi noul model se pare că nu va beneficia de calităţile unui motor V-12. [poza2s]Mai mult, cu toate că America este cea mai extinsă piaţă pentru Maserati, inginerii companiei nu au plănuit nici echiparea cu o cutie de viteze automată, singura opţiune fiind cutia manuală robotizată Cambiocorsa, care echipează şi modelele Roadster şi Coupe. În interior, scaunele sunt tapiţate în piele, iar bordul şi capitonările conţin inserţii de lemn şi Alcantara. De asemenea, modelul beneficiază de ultimele noutăţi în materie de instalaţii audio, navigaţie şi protecţie a pasagerilor. Aceste lucruri nu îi împiedică pe italieni să anunţe că noul Quattroporte va deţine circa jumătate din vânzările mondiale ale Maserati şi în acelaşi timp va creşte livrările până la un volum de aproximativ 9000 de unităţi, care urmează a fi atins în anul 2006.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2000 :: 17.77MB