No SSO cookie
Noul Skoda Joyster ar putea debuta pana la sfarsitul anului
Noutati-auto

Surse din interiorul companiei au indicat faptul ca Skoda ar putea prezenta noul Joyster pana la sfarsitul anului. Noul coupe este inspirat de conceptul cu acelasi nume, concept care a debutat la Paris in 2006.

Imagini (2) Data: 28 February 2011 Comentarii (0)

Chevrolet Orlando in Romania, de la 14790 Euro cu TVA inclus
Noutati-auto

Chevrolet Orlando aduce farmecul vacantelor calatoriilor cu familia, revitalizeaza segmentul MVP prin functionalitate si atitudine si ofera un design crossover inovator combinat cu versatilitatea unui interior cu 7 locuri.

Imagini (34) Data: 11 February 2011 Comentarii (1)

ZVON: Ford ar putea lansa la Geneva noul B-Max
Noutati-auto

Dupa ce zilele trecute Ford a declarat ca va lansa la Geneva un model revolutionar, diferite surse din interiorul companiei au indicat faptul ca producatorul american face referire la noul B-Max.

Imagini (1) Data: 10 February 2011 Comentarii (0)

Noul Aveo sedan - premiera europeana la Salonul Auto de la Geneva 2011
Noutati-auto

Un model cu totul nou, interior spatios, de calitate superioara si un nou motor diesel de 1,3 litri cu tehnologie Start/Stop.

Imagini (1) Data: 9 February 2011 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Noul Opel Antara prezentat in detaliu
Noutati-auto

Opel a lansat o serie noua de imagini si informatii cu privire la noul Antara. SUV-ul a suferit o serie de modificari exterioare minore, iar la interior a primit materiale noi de calitate superioara si o noua consola centrala.

Imagini (37) Data: 9 February 2011 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Noul Mercedes C63 AMG prezentat in detaliu
Noutati-auto

Mercedes a lansat o noua serie de imagini cu noul C63 AMG. De aceasta data ni se ofera imagini si cu interiorul noului sedan sportiv. Noul model va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva in martie si va fi disponibil incepand cu luna iulie. Pretul de pornire in Germania pentru modelul sedan va fi de 71.000 de euro si 74.000 de euro pentru cel break.

Imagini (37) Data: 1 February 2011 Comentarii (0)

Volkswagen Touareg primeste un nou pachet R-Line
Noutati-auto

Volkswagen a lansat cel mai recent pachet R-Line pentru modelul Touareg. SUV-ul de lux este disponibil acum cu un design mai agresiv. Noul pachet este creat doar pentru exterior, astfel ca interiorul ramane cel standard.

Imagini (8) Data: 1 February 2011 Comentarii (1)

Lamborghini Gallardo Bicolore debuteaza in Qatar
Noutati-auto

Lamborghini a prezentat in Qatar cea mai recenta editie limitata, modelul Gallardo LP560-4 Bicolore. Acesta este o editie limitata vopsita in doua tonuri, tema care se pastreaza si la interior.

Imagini (3) Data: 26 January 2011 Comentarii (1)

VIDEO: Autocar testeaza noul Peugeot 508 combi
Noutati-auto

Noul Peugeot 508 se bazeaza pe conceptul 5 by Peugeot, concept prezentat anul trecut la Geneva. Interiorul este unul complet nou, interior despre care Peugeot spune ca este de cea mai buna calitate, atat din punct de vedere vizual, cat si tactil. Noul model are rolul de a inlocui actualul Peugeot 407 si 607.

Imagini (1) Data: 21 January 2011 Comentarii (0)

Volkswagen ar putea renunta la propulsorul 1.4 TSI
Noutati-auto

Surse din interiorul companiei indica faptul ca Volkswagen ar putea renunta la celebrul propulsor supraalimentat 1.4 TSI. Se pare ca acesta ar avea un pret prea mare de productie, iar germanii doresc sa minilizeze costurile.

Imagini (1) Data: 18 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2506 :: 15.33MB