No SSO cookie
Facelift major pentru Mercedes-Benz Clasa B. Analiza completă a informaţiilor
Noutati-auto

Bestsellerul Mercedes-Benz primește acum un facelift major cu îmbunătățiri la exterior și interior, dar și în ceea ce priveste linia de design și dotările

Imagini (42) Data: 20 September 2014 Comentarii (0)

Cabina noului Volvo FMX: Rezistenta si confort
Noutati-auto

Un exterior super robust, ranforsat, cu un spatiu de lucru mai confortabil si un interior imbunatatit din punct de vedere ergonomic.

Imagini (0) Data: 28 April 2013 Comentarii (0)

VIDEO-SPION: Hyundai Genesis sedan
Noutati-auto

KGP SpyPhotography a filmat noul Hyundai Genesis sedan, surprinzand si detalii ale interiorului.

Imagini (0) Data: 11 March 2013 Comentarii (0)

Noul Honda Civic Diesel ajunge si in Romania
Noutati-auto

Honda Civic 1.6 i-DTEC diesel combină soluţiile practice şi interiorul spaţios ale modelului Civic cu primul motor Honda

Imagini (0) Data: 23 February 2013 Comentarii (0)

Noul Peugeot 301 - robust si generos
Noutati-auto

Pegeot 301 este destinat acelor piețe în care condițiile de drum sunt foarte dificile, iar spatiul interior este o necesitate de primă importantă. Este motivul pentru care aceste două aspecte au fost baza de pornire a proiectului și elementele de bază pentru echipa de design Peugeot. 301 a fost gândit pentru a deveni referinta segmentului în materie de spațiu interior și durabilitate.

Imagini (5) Data: 20 July 2012 Comentarii (0)

Hyundai i20, noul competitor de clasa B – disponibil din iulie in reteaua Hyundai Auto Romania
Noutati-auto

Hyundai Auto Romania isi consolideaza gama de modele, lansand noua generatie i20. Binecunoscutul model din clasa B a fost revizuit si optimizat atat la interior, cat si la exterior, adresandu-se, astfel, unui segment mai larg de cumparatori

Imagini (11) Data: 5 July 2012 Comentarii (0)

Noul BMW Seria 3 Touring
Noutati-auto

Noua ediţie a modelului BMW Seria 3 Touring îşi pune amprenta asupra segmentului breakurilor sportive premium prin caracteristici emblematice BMW – dinamică şi eficienţă. Interiorul spaţios al noului automobil este conceput pentru a se adapta la toate provocările pe care le ridică stilul de viaţă activ şi modern al clienţilor.

Imagini (10) Data: 13 May 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu BMW Seria 4 Convertible
Noutati-auto

Masini.ro va invita sa urmariti o serie de imagini interesante si inedite cu BMW Seria 4 Convertible. Pe langa imagini cu partea exterioara, avem pentru voi si imagini cu interiorul acestui prototip.

Imagini (8) Data: 11 May 2012 Comentarii (0)

Opel Insignia se pregateste de primul facelift
Noutati-auto

Cei de la Opel s-au gandit sa improspateze imaginea lui Insignia iar astfel ii vor oferi primul facelift. Modificarile ar putea sa apara la exterior si la interior. Insa ar putea exista si modificari de ordin tehnic. Am surprins si cateva imagini cu Insignia. Imagini pe care va invitam sa le urmariti.

Imagini (8) Data: 12 April 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Accident incredibil in cadrul WRC
WRC

In timpul unei etape din cadrul raliului din Mexic, Evgeny Novikov a fost implicat intr-un accident dur. Din fericire pentru el si pentru copilotul sau, protectiile din interiorul masinii i-au facut pe ambii sa scape teferi si nevatamati.

Imagini (0) Data: 16 March 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2344 :: 18.95MB