No SSO cookie

ZVON: Ford ar putea lansa la Geneva noul B-Max

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Ford ar putea lansa la Geneva noul B-Max
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dupa ce zilele trecute Ford a declarat ca va lansa la Geneva un model revolutionar, diferite surse din interiorul companiei au indicat faptul ca producatorul american face referire la noul B-Max.

 
 
Noul Ford B-Max este un crossover bazat pe modelul Fiesta, dar cu o garda la sol marita si va fi disponibil cu tractiune integrala. Noul model va inlocui actualul Fusion si va fi produs cel mai probabil si la fabrica din Romania. Stephen T.Odell, CEO-ul diviziei europene a declarat ca noul model va fi revolutionar.

Producatorul american va prezenta de asemenea si noul Wildtrak, acesta va inlocui actualul Ford Ranger. Ford va prezenta noul concept Vertrek care prefigureaza noul Kuga, modelul Fiesta RS WRC, C-Max Energi, C-Max HEV si un Transit Connect electric. Modelele C-Max amintite mai sus vor fi lansate in 2013.

Ford va prezenta de asemenea si noul propulsor  ECOnetic de 1.6 litri, propulsor introdus si pe noul Mondeo. Acesta este capabil sa dezvolte o putere maxima de 115 CP si emite 114 g CO2/km. Consumul redus si emisiile se datoreaza implementarii sistemului start and stop.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2314 :: 22.18MB