No SSO cookie

Noul Skoda Joyster ar putea debuta pana la sfarsitul anului

voteaza
(0/ 0)
Noul Skoda Joyster ar putea debuta pana la sfarsitul anului
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Surse din interiorul companiei au indicat faptul ca Skoda ar putea prezenta noul Joyster pana la sfarsitul anului. Noul coupe este inspirat de conceptul cu acelasi nume, concept care a debutat la Paris in 2006.

 
 
Skoda Joyster este un model cu trei usi, cu dimensiuni compacte la exterior, dar surprinzatoar prin spatiul interior generos. Acesta a fost prezntat in 2006 la Salonul Auto de la Paris ca si un studiu de design si ar putea prezentat anul acesta sub forma unui model de serie.

Grupul Volkswagen doreste sa lanseze noi modele Seat si Skoda. Modelele compacte se vor baza pe noul Lupo. Modelul Seat se va numi Arosa, iar cel Skoda s-ar putea sa poarte acelasi nume ca si conceptul pe care se bazeaza, Joyster.

Noul Skoda Joyster va fi o alternativa mai accesibila pentru modelul Volkswagen Scirocco.  Partea frontala este asemenatoare cu actualele modele Fabia si Octavia, iar spatele va primi lumini tip LED.

In ceea ce priveste propulsoarele, acestea vor fi in mare cele folosite pe modelul Scirocco. Acest lucru inseamna ca va primi propulsorul pe benzina de 1.4 litri si 121, respectiv 158 CP si cel diesel de 2.0 litri si 138, respectiv 168 CP. Transmisia va fi una automata DSG. Skoda ar putea lansa in 2012 si un model RS, acesta va primi un propulsor pe benzina de 2.0 litri, propulsor capabil sa dezvolte 210 CP.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1493 :: 17.79MB