No SSO cookie

GALERIE FOTO: Noul Opel Antara prezentat in detaliu

voteaza
(0/ 0)
GALERIE FOTO: Noul Opel Antara prezentat in detaliu
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel a lansat o serie noua de imagini si informatii cu privire la noul Antara. SUV-ul a suferit o serie de modificari exterioare minore, iar la interior a primit materiale noi de calitate superioara si o noua consola centrala.

 
 
Noul Opel Antara facelift a primit o noua bara frontala, o noua grila,  stopuri noi si un nou set de jante. La interior se poate observa noua consola centrala, cadranele noi si materiale de calitate superioara. Opel ofera de asemenea si noi dotari si o serie de imbunatatiri mecanice.

In ceea ce priveste motorizarile, noul Opel Antara primeste doua propulsoare noi. Primul este cel CDTI de 2.2 litri, acesta este capabil sa dezvolte o putere maxima de 163 CP, respectiv 184 CP. Cel de-al doilea propulsor este cel ECOTEC de 2.4 litri, propulsor capabil sa dezvolte 167 CP.

Versiuneade 163 CP este disponibila cu tractiune frontala sau integrala si transmisie manuala sau automata. Consumul declarat pentru aceasta versiune este de 6.3 litri/100 km, iar emisiile sunt de 167 g CO2/km. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 9.9 secunde, iar viteza maxima atinsa este de 190 km/h.

Versiunea de 184 CP este disponibil din standard cu tractiune integrala, iar clientii pot opta pentru o transmisie manuala sau automata. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 9.6 secunde, iar viteza maxima este de 200 km/h.  Consumul declarat este de 6.9 litri, iar emisiile de 175 g CO2.km.

Propulsorul pe benzina de 2.4 litri este disponibil cu tractiune frontala si transmisie manuala si cu tractiune integrala cu transmisie manuala sau automata. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 10 secunde, iar viteza maxima este de 190 km/h. Consumul declarat este de 8.8 litri/100 km, iar emisiile de 206 g CO2/km.

Pe langa noile propulsoare, Opel a declarat ca noul Antara a primit transmisii imbunatatite, un nou sistem ABS si sistemul Hill Start Assist. Cel din urma opreste rularea masinii in spate atunci cand soferul porneste din rampa.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.7383 :: 17.82MB