No SSO cookie

Volkswagen ar putea renunta la propulsorul 1.4 TSI

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen ar putea renunta la propulsorul 1.4 TSI
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Surse din interiorul companiei indica faptul ca Volkswagen ar putea renunta la celebrul propulsor supraalimentat 1.4 TSI. Se pare ca acesta ar avea un pret prea mare de productie, iar germanii doresc sa minilizeze costurile.

 
 
Volkswagen isi continua ascensiunea spre titlul de cel mai mare producator auto din lume, dar pentru a reusi acest lucru trebuie sa-si optimizeze cheltuielile. Surse din interiorul companiei germane indica faptul ca Volkswagen ar putea renunta la propulsor 1.4 TSI, propulsor care a castigat titlul de Motorul Anului in 2009 si 2010.

Propulsorul 1.4 TSI este folosit momentan pe modelele Golf, Scirocco, Jetta, Touran, Tiguan si Seat Ibiza Cupra. Acesta este apreciat datorita raportului extraordinar intre putere si consum. Inginerii Volkswagen sunt de parere ca producerea unui astfel de propulsor este prea complexa si costisitoare. 

Volkswagen doreste sa-si imbunatateasca gama de modele si propulsoare pentru a deveni cat mai competitiv, iar o reducere a cheltuielilor in acest segment ar putea ajuta la dezvoltarea unor modele cat mai eficiente.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2922 :: 22.11MB