No SSO cookie

Opel Insignia se pregateste de primul facelift

voteaza
(0/ 0)
Opel Insignia se pregateste de primul facelift
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Opel s-au gandit sa improspateze imaginea lui Insignia iar astfel ii vor oferi primul facelift. Modificarile ar putea sa apara la exterior si la interior. Insa ar putea exista si modificari de ordin tehnic. Am surprins si cateva imagini cu Insignia. Imagini pe care va invitam sa le urmariti.

 
 

Se pare ca a venit timpul ca Insignia sa intre pe masa de operatii. Astfel, dupa cativa ani de la introducerea pe piata, Insignia va beneficia de primul facelift.
Noi va oferim cateva imagini cu acest model, insa nu stim sigur daca acestea sunt versiunile modificate. Dar daca sunt, inseamna ca modificarile design vor exista doar in partea din fata si in partea din spate. Cel putin asta deducem din imagini.
In plus, anticipam ca cei de la Opel vor aduce modificari subtile si la interior iar tehnologia oferita va fi in tendinte cu vremurile actuale. Chiar suntem curiosi sa aflam mai multe detalii cu privire la acest proiect.
Pe langa modificarile vizuale ar putea exista si modificari de ordin tehnic. Masina ar putea beneficia de imbunatatiri ale motorului dar ar putea exista modificari si la nivelul emisiilor de CO2.
Va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului pana cand vom avea mai multe informatii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2507 :: 22.12MB