No SSO cookie
Opel Ampera va primi un comutator special
Noutati-auto

Surse din interiorul companiei GM au declarat ca noul Opel Ampera ar putea fi dotat cu un comutator care sa permita o functionare continua a propulsorului pe benzina, crescand astfel durata de viata a bateriilor.

Imagini (1) Data: 9 December 2010 Comentarii (0)

AMG ar putea crea modele Infiniti de performanta
Noutati-auto

Surse din interiorul companiei japoneze sugereaza faptul ca modelele Infiniti de performanta ar putea fi imbunatatite de catre cei de la AMG. Acest lucru se datoreaza colaborarii dintre Daimler si Nissan.

Imagini (1) Data: 6 December 2010 Comentarii (0)

Iata noul Honda Jazz facelift!
Noutati-auto

Honda a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul Honda Jazz facelift. Compacta japoneza a primit o serie de imbunatatiri estetice subtile atat la exterior, cat si la interior.

Imagini (5) Data: 30 November 2010 Comentarii (0)

Noul Opel Antara imbina condusul off-road cu eleganta urbana
Noutati-auto

Opel a imbunatatit gama de motoare care ofera o inalta eficienta si o performanta neintrecuta in segmentul sau. Noul Antara a primit un design frontal nou pentru un aspect sportiv si elegant.Interiorul a suferit de asemenea o serie de modificari.

Imagini (5) Data: 24 November 2010 Comentarii (0)

BMW Seria 5 Touring tunat de AC Schnitzer
Noutati-auto

Tunerul german a creat un pachet sportiv pentru modelul BMW Seria 5 Touring. Noul pachet consta in imbunatatiri ale performantei, un nou sistem de suspensie, pachet aerodinamic si imbunatatiri ale interiorului.

Imagini (10) Data: 24 November 2010 Comentarii (0)

Noul Dodge Charger prezentat in detaliu
Noutati-auto

Noul Dodge Charger a debutat oficial la Salonul Auto de la Los Angeles. Muscle car-ul american a primit un facelift exterior si interior si un nou propulsor V6 de 3.6 litri.

Imagini (30) Data: 19 November 2010 Comentarii (1)

VIDEO: Noul Chrysler 200 prezentat in detaliu
Noutati-auto

Cei de la Chrysler au lansat un video in care prezinta noul model 200 sedan in actiune. Video-ul contine atat imagini cu exteriorul masinii, cat si cu interiorul acesteia. Noul model va fi disponibil incepand cu luna decembrie.

Imagini (1) Data: 16 November 2010 Comentarii (0)

Lamborghini Sesto Elemento va fi produs in serie limitata
Noutati-auto

Surse din interiorul companiei indica faptul Lamborghini doreste sa produca conceptul Sesto Elemento intr-o serie limitata de maxim 10 exemplare. Pretul modelului va fi de 2.5 milioane de euro.

Imagini (1) Data: 15 November 2010 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Bentley Continental GT prezentat in detaliu
Noutati-auto

Bentley a lansat o serie noua de imagini cu modelul Continental GT facelift. Bentley Continental GT a fost lansat in anul 2003, dar nu a primit nici un facelift pana anul acesta. Pe langa modificarea designului, noul Bentley Continetal GT facelift a primit un interior nou si un propulsor V8 de 4.0 litri mai performant.

Imagini (40) Data: 11 November 2010 Comentarii (0)

Mazda lucreaza la noul RX-9
Noutati-auto

Surse din interiorul companiei indica faptul ca japonezii lucreaza intensiv la dezvoltarea noului model Mazda RX, acesta va purta cel mai probabil numele de RX-9 si va beneficia de noua tehnologie Sky Rotary.

Imagini (1) Data: 5 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2179 :: 15.29MB