No SSO cookie

GALERIE FOTO: Bentley Continental GT prezentat in detaliu

voteaza
(0/ 0)
GALERIE FOTO: Bentley Continental GT prezentat in detaliu
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bentley a lansat o serie noua de imagini cu modelul Continental GT facelift. Bentley Continental GT a fost lansat in anul 2003, dar nu a primit nici un facelift pana anul acesta. Pe langa modificarea designului, noul Bentley Continetal GT facelift a primit un interior nou si un propulsor V8 de 4.0 litri mai performant.

 
 
Noul Continental GT a fost inspirat de limuzina Mulsanne. Noul GT a primit o parte frontala asemanatoare cu cea a limuzinei amintite anterior. Acesta are doua blocuri optice mari, care sunt completate de doua mai mici. Blocurile optice vor fi dotate cu sistemul LED, sistem regasit si la stopuri.

Printre modificarile estetice amintim noua grila frontala care acum incorporeaza numarul de inmatriculare si spatele inspirat de tema potcoavei, tema folosita si la modelul Mulsanne. Pentru a-i oferi un aer mai impunator, designerii au marit latimea partii frontale cu 41 mm, iar cea spate cu 48 mm.

In ceea ce priveste motorizarile, Bentley a declarat ca va oferi clasicul propulsor pe benzina W12 de 6.0 litri, acum capabil sa dezvolte 575 CP si 700 Nm si un nou propulsor diesel V8 de 4.0 litri. Noul propulsor diesel are emisiile cu 40% mai mici decat cel W12. Datorita celor 15 CP in plus, modelul dotat cu propulsor W12 este capabil sa accelereze de la 0-100 km/h in 4.4 secunde, iar viteza maxima este de 318 km/h.

In ceea ce priveste interiorul, Continental GT facelift a primit un nou sistem de infotainment cu monitor touchscreen, iar pagerii din spate au in plus 46 mm. Sistemul audio este unul Naim cu 11 difuzoare, iar pentru cei care doresc conectivitate, Bentley ofera intrari TV/DVD/Phone/iPod.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
3.3807 :: 22.16MB