No SSO cookie

AMG ar putea crea modele Infiniti de performanta

voteaza
(0/ 0)
AMG ar putea crea modele Infiniti de performanta
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Surse din interiorul companiei japoneze sugereaza faptul ca modelele Infiniti de performanta ar putea fi imbunatatite de catre cei de la AMG. Acest lucru se datoreaza colaborarii dintre Daimler si Nissan.

 
 
Parteneriatul Daimler-Nissan-Renault a fost incheiat in luna aprilie. Presedintii Renault si Daimler, Carlos Ghosn si Deiter Zetsche,  au spus ca se asteapta la economii de patru miliarde euro in primii  cinci ani de derulare a parteneriatului incheiat, acesta vizeaza  reducerea costurilor tehnologice.

Primul pas in reducerea cheltuielilor pare a fi implicarea diviziei de performanta a celor de la Mercedes, divizia AMG. Infiniti, divizia de lux a celor de la Nissan are momentan propria divizie de performanta, Infiniti Performance Line (IPS). Japonezii au realizat pana acum modelele G Coupe Performance Line si G Cabrio Performance Line.

Infiniti ar putea inlocui propulsorul V6 de 3.7 litri cu noul propulsor Mercedes V6 de 3.5 litri. Noul propulsor ar putea fi imbunatatit pentru a dezvolta pana la 400 CP si va fi folosit pe modelul G. Un al doilea propulsor ar putea fi folosit pe modelul M37, rivalul noului BMW Seria 5. Propulsorul folosit pentru versiunea de performanta ar fi putea fi puternicul V8 AMG de 6.2 litri.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1902 :: 22.18MB