No SSO cookie
Conceptul Dodge Hornet 2006 are atitudine americana
Concepte

Pregatit pentru raliu si gata de plecare, noul concept Dodge Hornet este creat pentru a aduce in segmentul B stilul European in ceea ce priveste marimea motorului combinat insa cu atitudinea agresiva americana si cu spatiu interior flexibil.

Imagini (0) Data: 21 February 2006 Comentarii (0)

Citroen C1, acum si in Romania
Noutati-auto

Silueta cu personalitate, interiorul atragator si spatios precum si costurile de intretinere optime fac din CITROEN C1 masina perfecta de oras.

Imagini (0) Data: 1 February 2006 Comentarii (0)

Modus - masina care zambeste
Noutati-auto

Clasa mica din gama Renault isi imbogateste oferta prin inceperea comercializarii si in Romania a modelului Modus. Prin spatiul interior, suprafata vitrata generoasa si modularitatea specifica monovolumelor, Modus reprezinta o alternativa interesanta in segmentul mic.

Imagini (0) Data: 30 September 2005 Comentarii (0)

LANSARE: Renault Modus este disponibil la vanzare in Romania
Noutati-auto

Clasa mica din gama Renault isi imbogateste oferta prin inceperea comercializarii si in Romania a modelului Modus. Prin spatiul interior, suprafata vitrata generoasa si modularitatea specifica monovolumelor, Modus reprezinta o alternative interesanta in segmentul mic.

Imagini (0) Data: 7 July 2005 Comentarii (0)

Laraki - primul producator de supermasini din lumea araba
Noutati-auto

În momentul în care te afli în faţa unei opere de artă o recunoşti instantaneu. Este ceva în interiorul tău care se sensibilizează automat şi o emoţie te cuprinde salutând frumosul. Când este vorba de maşini această emoţie se transformă într-un fel de dragoste la prima vedere.

Imagini (0) Data: 10 March 2005 Comentarii (1)

Nissan Murano – din America, în Europa si Romania
Noutati-auto

Dupa ce a cucerit America, crossover-ul Murano de la Nissan, comercializat acum si in Romania, se inarmeaza cu peste 300 de atuuri pentru a fi pe placul clientilor europeni. Caracterizat de constructor ca fiind un 4x4 urban sportiv, Murano ofera un interior spatios cu cinci locuri, pozitie inalta de condus specifica unui SUV, performante, confort si manevrabilitate demne de o berlina de lux.

Imagini (0) Data: 8 February 2005 Comentarii (1)

Linii noi în design-ul Ford Europa
Noutati-auto

Echipa de design a Ford Europa se reorganizeaza, ca urmare a cresterii complexitatii si volumului activitatii de design, datorate dezvoltarii pietei auto. Vor fi create trei noi posturi: Chief Designer for Exteriors, Chief Designer for Interiors si Chief Designer for Exterior Execution and Feasibility.

Imagini (0) Data: 6 December 2004 Comentarii (0)

Logan va fi produs si în India
Noutati-auto

Grupul francez Renault a ales constructorul auto indian Mahindra & Mahindra drept partener pentru lansarea modelului Logan in India, informeaza editia de marti a cotidianului "Financial Times", citand surse din interiorul companiei indiene.

Imagini (0) Data: 24 November 2004 Comentarii (0)

Fiat si Alfa Romeo vor sa iasa la rampa cu ocazia Salonului Auto de la Paris
Noutati-auto

Noua Alfa 147 este singura premieră absolută în standurile Fiat şi Alfa Romeo la cea de-a 76-a ediţie a Salonului Auto de la Paris. Cu toate acestea, construnctorul italian ţine să aducă un nou val de prospeţime în interiorul gamelor actuale, cu ajutorul noilor versiuni Panda, Idea, Stilo, al conceptului Alfa C8 sau Alfa Crosswagon.

Imagini (0) Data: 27 September 2004 Comentarii (0)

Dupa ce din miile de autoturisme promise pentru SUA a produs 3 (trei), "Strategicul" John Perez a pus lacat pe poarta ARO
Noutati-auto

Toţi salariaţii companiei Aro au fost trimisi "in vacanta" pana pe 2 august a.c., surse din interiorul societăţii susţinand că acest concediu ar putea să se prelungească până la finele lunii viitoare, informează cotidianul Adevărul. Liderul de sindicat de la ARO, Gheorghe Apostu, spune că această vacanţă a venit pe neaşteptate deoarece până acum concediile salariaţilor de la Aro coincideau cu cele ale altor uzine de profil, precum Dacia Piteşti.

Imagini (0) Data: 7 July 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1153 :: 14.76MB