No SSO cookie
Goodyear va achiziționa Ventech Systems de la Grenzebach Maschinenbau
Noutati-auto

Goodyear Tire & Rubber Co. a anunțat că a fost de acord să achiziționeze Ventech Systems GmbH, un lider în materie de tehnologie pentru inspecția anvelopelor, de la Grenzebach Maschinenbau GmbH.

Imagini (0) Data: 28 September 2017 Comentarii (0)

Volvo FH vs. Koenigsegg One:1
Noutati-auto

Un Volvo FH de 8 tone împotriva uneia dintre cele mai rapide maşini sport din lume, un Koenigsegg One:1. Acesta este scenariul noului film Volvo, denumit „Volvo Trucks vs. Koenigsegg”. Obiectivul este supunerea noii cutii de viteze I-Shift Dual Clutch, bazată pe o tehnică utilizată la maşinile sport, la testul extrem.

Imagini (19) Data: 12 November 2014 Comentarii (0)

UE recunoaste eco-inovatia realizata de tehnologia LED Audi
Noutati-auto

Farurile cu tehnica LED de la Audi imbunatatesc, in mod vizibil, consumul de carburant.

Imagini (0) Data: 17 April 2013 Comentarii (0)

UNTRR solicita efectuarea Inspectiei Tehnice Periodice in orice stat membru UE
Noutati-auto

UNTRR și Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere - IRU propun armonizarea Controlului Tehnic Periodic al autovehiculelor, în contextul dezbaterilor europene pe marginea înlocuirii prevederilor Directivei 2009/40/CE cu un Regulament al Uniunii Europene privind testarea tehnică periodică a autovehiculelor și semiremorcilor acestora.

Imagini (0) Data: 16 January 2013 Comentarii (0)

Anvelopele de iarna, in ceasul al doisprezecelea: drumul este plin de precizari!
Noutati-auto

Institutiile se intrec in precizari privind anvelopele de iarna: daca e joi, e Ministerul Transporturilor si Infrastructurii! Suntem avertizati: controalele - demarate de la 1 noiembrie, daca e zapada, gheata sau polei pe drum - vor viza doar anvelopele, daca sunt de iarna sau nu, fara a se verifica integral starea tehnica a autovehiculului. Un control va dura maximum 15 minute. Cine verifica? Inspectorii ARR/RAR, de amenzi ocupa Politia. Vezi ce se va controla, vezi ce vechime/uzura maxima ar trebui sa aiba anvelopele de iarna!

Imagini (0) Data: 27 October 2011 Comentarii (0)

Ogier a preluat conducerea in Germania
Noutati-auto

Sebastien Ogier conduce Raliul Germaniei dupa doua zile, profitand de o problema tehnica a coechipierului si conationalului sau, Sebastien Loeb.

Imagini (0) Data: 21 August 2011 Comentarii (0)

Editie speciala BMW M3 Frozen Black
Noutati-auto

BMW a anuntat pentru piata din Statele Unite o editie speciala a modelului M3, denumita Frozen Black (FB). Modelul difera de versiunea “normala” M3 doar prin aspectul exterior, nefiind operate modificari la partea tehnica. 

Imagini (0) Data: 11 June 2011 Comentarii (0)

Bell este noul director tehnic Mercedes
Formula 1

Echipa de Formula 1 Mercedes si-a intarit echipa tehnica dupa numirea in functia de director tehnic a nord-irlandezului Bob Bell, fost manager la Renault.

Imagini (1) Data: 18 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Rusii testeaza airbag-urile
Noutati-auto

Iata un video care ilustreaza in modul cel mai clar de ce rusii, votca, si tehnica de ultima ora nu au de ce sa fie puse vreodata in aceeasi oala!

Imagini (1) Data: 28 August 2010 Comentarii (3)

Noutati la Nissan Pathfinder si Navara
Utile

Nissan Pathfinder si fratele lui de platforma, Navara vor trece printr-o improspatare minora. Nouatile sunt mai degraba cu caracter tehnic. Nissan incearca sa faca mai vandabile modelele Pathfinder si Navara cu o noua innoire si de data asta inginerii s-au concentrat la innoirea tehnica a perechii.

Imagini (1) Data: 17 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2325 :: 15.29MB